FILMEZZUNK.HU
Berendelték a John Wick 4. és 5. részét is!

Berendelték a John Wick 4. és 5. részét is!

1982

Berendelték a John Wick 4. és 5. részét is!

Máris folytatódik Keanu Reeves John Wick című akciósorozata. Csak nemrég láttuk a 3. részt, mostanra pedig a Lionsgate úgy döntött, hogy két legyet üt egy csapásra és bejelentette, hogy máris berendelték a 4. és az 5. részt is. Érdekesség, hogy a negyedik résszel egy időben fogják felvenni az ötödik rész jeleneteit, így a költségeken igencsak sokat tudnak majd spórolni. A rendező továbbra is Chad Stahelski lesz, aki nem először dolgozik együtt Keanu Reevesel, mivel közreműködött olyan filmekben, mint a Mátrix, A cserecsapat, Mátrix – Újratöltve, Mátrix – Forradalmak, vagy a A Tai Chi harcosa.

A John Wick 3 elképesztő bevételt hozott a készítőknek, mivel a nyitóhétvégén közel kétszer annyi megtekintése volt a filmnek, mint a 2. résznek. A első John Wick (2014) 20 millió dollárból készült és világszerte 89 millió dolláros bevételt hozott, mindemellett még a kritikusok is pozitívak voltak a filmmel kapcsolatban. A John Wick: 2. felvonás (2017) pedig még drágább és még sikeresebb lett, a kritikák pedig változatlanul pozitív visszhangot kaptak.A film  világszerte 172 millió dollárt hozott. A John Wick: 3. felvonás – Parabellum (2019) pedig 75 millió dollárba került, de a bevételek tovább fokozódtak. Hihetetlen összeg jött be az USA-ban és a világ többi részén, ugyanis 327 millió dollár folyt be a mozik kasszájába. A negyedik és ötödik rész forgatását 2021-ben kezdik el, ugyanis Keanu akkorra tudja magát szabaddá tenni. Jon Feltheimer a cég vezérigazgatója elmondta, hogy jelenleg nagy iramban készülnek a 4. és 5. részhez a forgatókönyvek, majd hozzátette:

“Éppen a John Wick akció franchise következő két részének forgatókönyvén dolgozunk, melyek közül a negyedik rész 2022-ben fog a mozikba kerülni. Reményeink szerint mind a John Wick 4-et és 5-öt leforgathatjuk majd, amikor Keanu elérhetővé válik a jövő év elején.”

A John Wick negyedik része John Wick: Chapter 4 címmel 2021-ben került volna a mozikba, de a koronavírus ellehetetlenítette a forgatásokat, így a premiert elcsúsztatták egy évvel, így a bemutató 2022. május 27-én kerül a mozikba. Reeves jelenleg a Mátrix 4. részét forgatja Berlinben.

Szerző: MéziMcFly

Keanu Reeves – Az ember, akinek aranyból van a szíve


Article Tags: · · · ·