FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott Robert De Niro legújabb filmje!

Előzetest kapott Robert De Niro legújabb filmje!

3366

Nagypapa hadművelet (2020) – Előzetes

Jön a Nagypapa hadművelet, Robert De Niro legújabb vígjátéka érkezik hamarosan a mozikba, Nagypapa hadművelet címmel. A film Robert Kimmel Smith War With Grandpa című gyermekregényéből készül, amit Tim Hill fog rendezni.

A történet szerint Peter, a film főhőse nagyon izgatott lesz, hogy nagyapja mostantól velük fog lakni. Ám arról nem volt szó, hogy az őskövületet a fiú szobájába akarják betenni. Peter bosszúsan fogadja a döntést, mivel így neki jut az ijesztő padlásszoba. Bármennyire is kedveli az öreget, Peter mindent megtesz, hogy visszaszerezze saját szobáját. Így hát hadüzenetet indít az ügy érdekében. Barátai segítségével Peter eszelős tervet sző, hogy rávegye a nagypapát, Edet a szoba elhagyására. Az öreget viszont kemény fából faragták, és neki is megvannak az eszközei,hogy kiegyenlítse a számlát. A piszkálódás lassan háborúvá növi ki magát és indul a nagy harc a szobáért.

A forgatókönyvet Tom J. Astle, Matt Ember és Robert Kimmel Smith írta. Petert Oakes Fegley, a nagypapát pedig Robert De Niro fogja alakítani. További főszereplők: Uma Thurman, Christopher Walken, Jane Seymour, Laura Marano, Cheech Marin, Oakes Fegley, Rob Riggle. A film szeptember 24-én kerül bemutatásra a hazai mozikban.

Szerző: MéziMcFly

10 Robert De Niro film, amit vétek lenne kihagyni


Article Tags: · · · · · · · · · ·