FILMEZZUNK.HU
Megvan a Pókember-széria harmadik részének címe

Megvan a Pókember-széria harmadik részének címe

1013

Megvan a Pókember-széria harmadik részének címe

A Marvelnél mindig nagy a titkolódzás és mindig ügyelnek arra, hogy idő előtt semmilyen bizalmas infó ne lásson napvilágot. Ám a Disneyvel közösen bemutatandó Marvel filmeknél valahogy mégis ki-kiszivárognak pletykák, amit a rajongók úgy isznak magukba, mint a szivacs. Most a Pókember-széria harmadik részének a címéről rántották le a leplet.

Pókember: Idegenben (2019) - Kritika

Tom Holland főszereplésével készült Pókember-filmek címei a következők voltak: Pókember: Hazatérés (2017) és Pókember: Idegenben (2019). A 2021-ben várható harmadik rész címe nem fog eltérni az előző alcímektől, így

ez a rész a Homesick, vagyis a Honvágy alcímet fogja kapni. Ezt a hírt egy férfi magazinból lehetett megtudni és igaz az infó még nincs megerősítve, ugyanakkor egy másik magazin is ezt a címet hozta le.

Peter Parker legújabb kalandjait Jon Watts fogja rendezni, akinek az előző két Tom Hollandos Pókember film is köszönhető. A Pókember 3 igazán izgalmasnak ígérkezik, ugyanis minden megváltozni látszik, miután az Idegenben jócskán maradtak nyitott kérdések, miután Pókember valódi identitása lelepleződött a sajtóban, amiben természetesen ellensége Mysterio (Jake Gyllenhaal)  és Jonah Jameson (J.K. Simmons) keze is jócskán benne van. A filmben visszatérő szereplőket is köszönthetünk Zendaya, Marisa Tomei és J.K. Simmons személyében. J.K. rendszeres visszatérője a Póki filmeknek, mivel korábban a Sam Raimi-féle Pókember filmekben is szerepelt. Ha minden jól megy, a premier 2021. decemberében hálóz be minket. Tom jelenleg az Uncharted című játék filmadaptációján dolgozik, amire brutálisan kigyúrta magát. Ha végzett a forgatással, akkor ugrik csak bele szuperhős szerepébe és ölti magára a pók jelmezt.

Megvan a Pókember-széria harmadik részének címe

Érdekesség, hogy James Gunn nemrég elmesélt egy vicces sztorit a Marvel képregények koronázatlan királya Stan Lee (elhunyt 2017-ben)  és Tom Holland megismerkedése kapcsán.  Anno James mutatta be Őket egymásnak és Stannek eleinte nem volt szimpatikus Tom és megjegyzést tett alacsony termetére. Stan így kóstolgatta Tomot: “Ó, hát persze, hallottam milyen nagy szám vagy, bár én személy szerint nem látom.” Később Stan tisztázta a dolgot, megismerte jobban Tomot, jóbarátok lettek és rájött, hogy nem a magasság számít, hanem, hogy az ifjú csakugyan tehetséges, majd így korrigálta előző kijelentését:

“Véleményem szerint Tom ideális választás Pókember szerepére, ugyanis pont olyan magas, illetve pont annyira idős, mint amilyennek először megálmodtam. Szerintem Pókembernek nem kell túlontúl nagynak lennie.”

Szerző: MéziMcFly

17 filmes klisé, ami bebizonyítja, hogy a forgatókönyvírók nagyon keveset tudnak a való életről


Article Tags: · · · ·