FILMEZZUNK.HU
Jön a legendás akciósztár, Arnold Schwarzenegger kémsorozata!

Jön a legendás akciósztár, Arnold Schwarzenegger kémsorozata!

935

Jön a legendás akciósztár, Arnold Schwarzenegger kémsorozata!

Arnold Schwarzenegger is szerepelni fog a Skydance következő nagy tévés kém-akciósorozatában. Mi több, Schwarzenegger egyenesen producere is lesz az egyelőre cím nélkül emlegetett sorozatnak. Az akciósztár számára ez lesz az első televíziósorozatos szerep, amelyben egy apa és lánya kapja a főszerepet. Azt egyelőre nem tudni, hogy ki alakítja majd Schwarzenegger lányát a sorozatban. Ugyanakkor az sem tiszta még, hogy pontosan hol is fog futni a produkció, de valószínűnek tűnik, hogy több különböző streaming szolgáltató is megkaphatja majd.

Jön a legendás akciósztár, Arnold Schwarzenegger kémsorozata!

Nick Santora (Esküdt ellenségek, A szökés) fejleszti ezt a sorozatot is, s vezető producerként irányítja majd a Skydance produkcióját. Arnold Schwarzenegger szintén vezető producer lesz David Ellison, Dana Goldberg, és Bill Bost mellett. Carolyn Harris lesz a projektvezető a Skydance-től. Hát, ezeken a neveken és hozzájuk tartozó feladatkörökön túl nem sokat tudunk még a show-ról. Schwarzenegger még nem mesélt legújabb szerepéről, de várhatóan hamarosan fog.

Habár ez lesz első forgatókönyv alapján vállalt televíziós szereplése, Arnold Schwarzenegger számára a reality TV-s műfaja például régen nem ismeretlen. 2015-ben bejelentették, hogy Schwarzenegger váltja Donald Trumpot a The New Celebrity Apprentice műsorvezetői székében. Schwarzenegger lett a show vezetője 2016-tól 2017-ig. Miközben a műsort vezette, kedvenc egysorosait lökte, mint például a “you’re terminated” és a “get to the choppa,” a Terminátorból és a Ragadozóból. 2017. márciusában aztán miután Trump egyfolytában kritizálta, Schwarzenegger úgy döntött, hogy nem tér vissza még egy évadra. Ezután történt a híres eset, hogy a mozilegenda a közösségi médián át üzent az akkor már elnöki pozíciót betöltő Donald Trumpnak: “Hé, Donald, nagyszerű ötletem támadt! Miért nem cserélünk állást? Te visszatérhetnél a televíziózáshoz, melyhez annyira értesz, én pedig átveszem a te munkádat, és akkor az emberek talán ismét nyugodtan tudnak majd aludni!”

Donald Trump állandóan azon lovagolt, hogy Arnold Schwarzenegger ideje alatt a The New Celebrity Apprentice nézettsége nem volt olyan magas. Akárhogy is, úgy tűnik hogy az idősödő Schwarzenegger kész a televízióképernyőkre váltani, miután utolsó moziszerepe a Terminátorban igencsak megosztotta a rajongókat. Valószínűleg Trump ismét résen lesz, s lesi majd a sztár nézettségi mutatóit, csak hogy tovább szívózzon szerencsétlennel.

Arnold Schwarzeneggert utoljára a Terminátor: Sötét végzetben láthattuk, melyet valósággal ízekre szedtek a sorozat rajongói és a kritikusok. James Cameron visszatért a filmhez és körbe szidta az összes Terminátor 2. után érkezett filmet, csak azért, hogy aztán ez a film is rossz kritikákat és rossz szájízt hagyjon a rajongóknál maga után. Schwarzenegger alakítja egyébként az elnököt a most készülő Kung Fury 2-ben, melyen már zajlanak az utómunkálatok.

Arnold Schwarzenegger 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

(via thegeek.hu)


Article Tags: · · · · ·