FILMEZZUNK.HU
Befutott A chicagói 7-ek tárgyalása magyar filmelőzetese!

Befutott A chicagói 7-ek tárgyalása magyar filmelőzetese!

864

A chicagói 7-ek tárgyalása (2020) – Előzetes

Aaron Sorkin a Netflixen készül nagy dobásra! Aaron Sorkin következő nagy dobására mindig érdemes odafigyelni, a neves rendező és forgatókönyvíró ezúttal a Netflixnél készítette el következő filmjét, amelynek frissen landolt az új előzetese.

A chicagói 7-ek tárgyalása az 1968-ban zajlott vietnámi háború ellenes tüntetésről szól majd, amely végül súlyos erőszakba torkollott, a demonstráció szervezőit pedig a későbbiekben felbújtással vádolták meg. Sorkin egy friss interjú során elmondta, hogy szerinte a film mondanivalója nem is lehetne aktuálisabb: Az egyre nagyobb mértéket öltő polarizáció, a rendőrség agresszív viselkedése, illetve a bal- és jobboldal között kiéleződő ellentétek…szinte mindegyikre találunk megfelelőt napjainkban.”

A produkció elképesztően illusztris szereposztással készül, hiszen a színész gárdában ott van Joseph Gordon-LevittEddie Redmayne, Michael Keaton, Sacha Baron Cohen, Frank Langella és Mark Rylance. Sorkin legújabb filmje október 16-án debütál a Netflix műsorkínálatában.

10 híres apuka, aki egyedül nevelte fel a gyermekeit

(via Mafab)


Article Tags: · · · · · · ·