FILMEZZUNK.HU
Egy valóságos izomkolosszussá gyúrta magát Chris Hemsworth a Thor 4-re

Chris Hemsworth kiszáll a Marvelből?

1937

Chris Hemsworth kiszáll a Marvelből?

A 37 éves színészt Chris Hemswortht először 2011-ben láthattuk pörölyével Thor szerepében. Azóta több részben is főszerepet kapott karaktere a Marvelnél, és aki mai napig sokunk kedvence. A tavalyi Bosszúállók: Végjátékban olyan nem mindennapi csatát láthattunk főhőseinkkel Thanos ellen, ahol több kedvencünket is elvesztettünk, igaz lesznek olyanok is, akik mindenképp visszatérnek a jövőben.

Chris Hemsworth főszereplésével jön az új Men in Black-film!

A túlélők táborát erősíti Thor, aki igazán nagy túlélőnek számít, ám ennek ellenére olyan pletykák láttak napvilágot több filmes portálon is, miszerint a 2022-ben érkező Thor: Love and Thunder Chrisnek talán az utolsó szereplése lesz az MCU-ban. Ez természetesen azonnali tisztázást kívánt, hiszen Thornak hatalmas rajongó tábora van, akik nem tudtak ezzel a hírrel mit kezdeni, így erre a kérdésre a lehető leghamarabb maga a színész válaszolt:

“Megőrültél? Nem fogok visszavonulni. Thor még túl fiatal ehhez. Még csak 1500 éves! Ez egészen biztosan nem ez a film lesz az, amivel búcsúzok. Legalábbis remélem.”

Utolsó mondatát levéve megnyugodhatunk, amit csak azért mondott, mert a Marvelnél történtek már érdekes fordulatok, de fontos hozzátenni, hogy Thor az egyik legfontosabb Bosszúálló, és aki a csapat egyik fő eleme. Ne felejtsük el azt sem, hogy Ő az, aki a legelső korszakot képviseli a sorozat következő fázisaiban, így reméljük, hogy a színész sokáig marad a Marvelnél.  Chris mostanra a film forgatókönyvét is elolvashatta és ezt üzente a nagyközönségnek:

“Nagyon örülök annak ellenére, ami  a Végjátékban történt, hogy még mindig részese lehetek a Marvel Moziverzumnak, és hogy folytathatjuk Thor történetét. Persze semmilyen konkrétumot nem mondhatok el a cselekményről, de hogy csillapítsam a kíváncsiságotokat, annyit azért elárulok, hogy sokkal jobban szórakoztam a forgatókönyvet olvasva, mint a Thor: Ragnarök esetében, ami felettébb beszédes, hiszen az a film is zseniális volt. Nagyon izgatott vagyok az új, önálló filmem kapcsán, amiről annyit elárulhatok, hogy a Thor: Love and Thunder tele lesz szerelemmel, érzelmekkel és persze sok-sok villámmal.”

A film előre láthatólag 2022. február 11-én érkezik a mozikba.

Szerző: MéziMcFly

10 színésznő, aki képes volt kopaszra borotválni a fejét egy szerep kedvéért


Article Tags: · · · ·