FILMEZZUNK.HU
Keanu Reeves csatlakozik a Marvel szuperhősökhöz

Keanu Reeves csatlakozik a Marvel szuperhősökhöz

7101

Keanu Reeves csatlakozik a Marvel szuperhősökhöz

Olvashattátok már korábban az oldalon azon cikkeket, melyekben azt boncolgattuk, hogy Keanu Reeves csatlakozhat az MCU-hoz, azaz a Marvel-moziverzumhoz (angolul: Marvel Cinematic Universe, röviden MCU). Azt már tudjuk, hogy a Marvel nagyon szeretné, ha Keanu Reeves is csatlakozna a Moziverzumukhoz. Kevin Feige-ék régóta tárgyalnak erről a színésszel, de a stúdió elnöke szerint várnak, amíg megtalálják  Reeves-nek a megfelelő szerepet. Az ok ugyanis, amiért ez eddig nem jött össze az volt, hogy egyszerűen nem találták meg a tökéletes projektet Reevesnek. Az ötletre mostanra azonban már nemcsak a stúdió, hanem Reeves is egyaránt nyitott.

Keanu Reeves csatlakozik a Marvel szuperhősökhöz

A legfrissebb hírek szerint ugyanis sikerült megtalálni azt a karaktert, amivel a színész csatlakozhatna a Marvel csapatába. Igaz, ez még mindig nem megerősített hír, de egyre több olyan infó lát napvilágot, ami mindezt megerősíti, így már egyre biztosabbnak tűnik, hogy Keanu csatlakozik a Bosszúállók karakterei közé. Egyre több fórumon lehet olvasni, hogy Reeves fogja alakítani a Marvel képregények Batmanjének tartott Moon Knightot, vagyis a Holdlovagot.

Mit érdemes tudni a Holdlovagról: A Holdlovag alapból egy magasan képzett zsoldos volt, aki rájött, hogy rossz oldalon harcol, ezért ellenszegült, és végül azzal büntették, hogy a sivatagban hagyták meghalni. Ott megjelent előtte az egyiptomi holdisten, Khonszu, aki új esélyt adott Neki, hogy hatalmas igazságosztó legyen. A karakter először 1975-ben volt látható, és az a szuperképessége, hogy a holdállástól függően emberfeletti erőre tesz szert, így pKeanu Reeves csatlakozik a Marvel szuperhősökhözéldául teliholdkor elképesztő szupererővel rendelkezik, így különösen akkor nem érdemes felbosszantani.

 

Keanu Reeves korábban elmondta, hogy szívesen eljátszaná Batman szerepét, és ha ez meg is valósulna sajnos nem mostanában, mivel a Warner nemrég találta meg az új sötét lovagját Robert Pattinson szerepében. Ennek ellenére a színész a Marvel Moziverzumhoz csatlakozva is eljátszhatna egy hasonló karaktert:  például Moon Knightot, aki szintén a detektívképességeire és a harcművészeti tudására támaszkodó köpenyes igazságosztó lenne, akinek szuperereje, mint olvashattátok egy egyiptomi istennek köszönhető.

Holdlovag érkezését egyébként már egy ideje várják a Marvel-rajongók, és ha sikerül a filmet elkészíteni, akkor azt a Disney+ sorozatában tervezik majd bemutatni.

Szerző: MéziMcFly

Keanu Reeves 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni


Article Tags: · · · ·