FILMEZZUNK.HU
Aquaman (2018) - Kritika

Jason Momoa főszereplésével jöhet az Aquaman 2!

4314

Jöhet az Aquaman 2!

A legtöbb író abban a szerencsés helyzetben van, hogy otthona kényelmében folytathatja munkáját az egyre elharapódzó koronavírus-járvány idején is, nem úgy, mint a megannyi elhalasztott film- és sorozatforgatás stábjai. David Leslie Johnson-McGoldrick jelenleg a DC Moziverzum legnagyobb sikerű produkciója, az Aquaman 2. részét körmöli, és egy rögtönzött kérdezz-felelekben mondott is pár szót a terveiről.

Aquaman (2018) - Kritika

Nincs egyetlen történet sem a képregényekből, amit egy az egyben átemelnénk a folytatásban, ám ha szeretnétek tudni, nagyjából milyen hangulatra számíthattok, lapozzatok bele gyakorlatilag bármelyik ezüstkori képregénybe, amelyben Fekete Manta is szerepel.” – felelte arra a kérdésre, hogy egy adott történet szolgál-e majd a film alapjául. Az régóta köztudott, hogy a folytatásban kiemelt szerepet kap az első részben előkészített Fekete Manta, méghozzá Yahya Abdul-Mateen II alakításában, az pedig csak tovább fokozza az izgalmakat, hogy állítása szerint a második Aquaman-film az amerikai képregény ezüstkorát fogja megidézni. Amikor magáról a forgatókönyvről kérdezték, a következőt válaszolta:

Nagyszerű lesz! Folyamatosan egyeztetek James Wannal a forgatókönyv mostani vázlatáról, és szerintem nem fogtok csalódni.

Már hosszabb idő eltelt, mióta utoljára hallhattunk az Aquaman világában játszódó Ároklakók-filmről, ami Atlantisz elkorcsosult népére koncentrálna, és megvalósításában inkább lenne szörnyes horror, mintsem hagyományos szuperhősfilm. Johnson-McGoldrick ezzel kapcsolatban mindössze annyit mondott, hogy a tervek szerint a film cselekménye az Aquaman első és második része között venné fel a fonalat, azonban semmi sincs kőbe vésve, vagyis vélhetően még mindig a fejlesztés korai szakaszában jár a formabontó projekt.

Habár az aktuális helyzetre való tekintettel majd minden forgatás leállt Hollywoodban, remélhetőleg mire az Aquaman folytatása kamerák elé állna valamikor a következő év elején, a koronavírus már csak egy rossz emlék lesz – ebben az esetben 2022 decemberében térhet vissza a mozikba Jason Momoa a címszereplő szuperhősként.

Az Aquaman 2 lehet a DC első horrorfilmje!

(Forrás: puliwood.hu)


Article Tags: · · ·