FILMEZZUNK.HU
Jön a Mátrix 4, méghozzá korábban, mint ahogy ígérték!

Jön a Mátrix 4, méghozzá korábban, mint ahogy ígérték!

993

Jön a Mátrix 4!

A 2020-as év a filmipar eddig nem látott veszteségeit szenvedi el. A koronavírus járvány miatt számtalan cikkben számolunk be Nektek arról, hogy milyen régen várt nagysikerű filmek premierdátumai csúsznak el, sokszor előre nem látható időpontokra. Ritka, mint a fehér holló mondással élve, most a Mátrix 4. lett a „fehér holló”, ugyanis Neoék filmjét nem ismét eltolták, hanem korábbra hozták a bemutató dátumát.

Filmek speciális effektek nélkül

Bár Lana Wachowski sci-fijének forgatását a világjárvány miatt májusban le kellett állítania, így csak júliusban folytatódtak a munkálatok. A film igaz még el sem készült, de a jelek szerint ennek ellenére is kitűzték a legfrissebb dátumot. Eredetileg 2021 tavaszán érkezett volna Neo legújabb akciója, de elcsúsztatták a bemutatót  egészen 2022. április 1-re.

Végül a Mátrix 4 már “csak” bő egy év múlva érkezik, igazi karácsonyi ajándékként, 2021. december 22-én. A folytatásban visszatér Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss, további szereplők: Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Brian J. Smith, Toby Onwumere és Jonathan Groff.

Szerző: MéziMcFly

Keanu Reeves 10 legjobb filmje, amit kár lenne kihagyni


Article Tags: · · · ·