FILMEZZUNK.HU
10 Morgan Freeman film, amit mindenképpen látnod kell

Világhírű szökésekről készül sorozat Morgan Freemannel

1913

Világhírű szökésekről készül sorozat Morgan Freemannel

Sorozat készül a történelem legemlékezetesebb szökéseinek bemutatásáról. A nézők bepillantást nyerhetnek a leghíresebb fegyintézetek falai mögé, ahol a rabok balul elsült próbálkozásait lépésről lépésre mutatják be. Ilyenek lesznek például az Alcatraz, a Sing Sing, a Rikers Island, vagy a Leavenworth.

BRÉKING: Már nyolcan vádolják szexuális zaklatással Morgan Freemant

A széria felkonferálója a 83 éves Morgan Freeman lesz, aki a következőket nyilatkozta a remeknek ígérkező sorozatról:

“A színészi karrierem során kellett már egy rab fejével gondolkodnom, és már alig várom, hogy a világ leghírhedtebb börtöneibe látogathassak. Olyan virtuális látványvilággal készülünk, amiben a nézők úgy érezhetik majd, mintha ők maguk próbálnának a fegyházból megszökni.”

Morgan utal egy filmre, melyben maga is rab volt az 1994-es A remény rabjai című drámafilmjére, ahol maga is börtönszökésre adta a fejét, és melyben színészi tehetsége révén Oscar-díjra jelölték legjobb férfi főszereplő kategóriában. A sorozat a History Channel műsorán lesz elérhető A nagy szökés Morgan Freemannel (Great Escapes with Morgan Freeman) címen. A szériából 6 részt rendeltek be, amik epizódonként 60 percesek lesznek.

Szerző: MéziMcFly

Morgan Freeman 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni


Article Tags: ·