Legendás állatok - Grindelwald bűntettei (2018) - KRITIKA

BRÉKING: Johnny Deppet azonnali hatállyal kirúgták a Legendás állatokból

2205

Johnny Deppet azonnali hatállyal kirúgták a Legendás állatokból

Johnny Depp nem ölti többé magára Gellert Grindelwald szerepét a Legendás állatok-filmsorozatban – ezt maga az amerikai színész jelentette be pénteken az Instagramon. Az 57 éves filmsztár követőinek elmondta, hogy a Warner Bros. kérésére adja vissza a produkció főgonoszának szerepét. Hozzátette, hogy tiszteletben tartja és egyetért a stúdió kérésével – számolt be a The Variety című filmes portál.

Legendás állatok - Grindelwald bűntettei (2018) - KRITIKA

Depp távozása a Harry Potter-filmek előzménysorozatából mindössze néhány nappal azután történt, hogy a színész első fokon elvesztette a The Sun brit bulvárlap ellen rágalmazás miatt indított perét. A sztár azért perelte be a Sunt, mert a lap “feleségverőként” írt róla. Depp azonban tagadta, hogy bántotta volna volt feleségét, a nála 23 évvel fiatalabb Amber Heardöt. A színész megerősítette, hogy azt tervezi, fellebbez az ítélet ellen.

A Warner Bros. is megerősítette Depp távozását a sorozatból, és köszönetet mondott a színésznek az eddigi munkájáért. A stúdió szerint a széria harmadik részét már forgatják, és Grindelwald szerepére új színészt keresnek. Az új epizód 2022 nyarán debütál világszerte a filmszínházakban. A stúdió ötrészesre tervezi a sorozatot. A családon belüli erőszakkal kapcsolatos állítások miatt a színész kiválasztása a szerepre már a kezdetektől fogva vitatott volt, ám J. K. Rowling és a Warner Bros. akkoriban kitartottak a döntésük mellett.

10 Johnny Depp film, amit kár lenne kihagyni

(MTI)


Article Tags: · · ·

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download