FILMEZZUNK.HU
Most már biztos: 3. évada is lesz a TE (You) című sikersorozatnak

Most már biztos: 3. évada is lesz a TE (You) című sikersorozatnak

1030

Most már biztos: 3. évada is lesz a TE (You) című sikersorozatnak

Caroline Kepnes írta a nagysikerű TE című krimisorozatot. Az írónőnek ez az első regénye. A könyv  TV képernyőre is került sorozat formájában. Az első évad 2018-ban volt, a második 2019-ben. A sorozat főszereplője egy rendkívül intelligens könyvesboltvezető, Joe Goldberg (Penn Badgley), aki egy nap megpillant egy vásárlót, Guinevere Becket (Elizabeth Lail), a bolt polcainál. A srácnak első pillantásra bejön a lány, és minden eszközt bevet, hogy megszerezhesse, és magába bolondítsa a lányt.

Most már biztos: 3. évada is lesz a TE (You) című sikersorozatnak

Az eddig összesen 20 részből álló krimi azon ritka műfajba tartozik, amivel mind könyvben, mind sorozatban nem lehet betelni. Az olvasót/nézőt teljesen magával ragadja a lélegzetelállítóan izgalmas történet, amiben rengeteg a csavar, és teljesen kiszámíthatatlan. A történet cselekménye pedig percről percre fokozódik…

A Netflixen futó sorozat főhőse Penn (Joe Goldberg) bebizonyította, hogy erre a szerepre nem is találhattak volna jobb színészt. Az első évad után olyan népszerűségnek örvendett a sorozat, hogy nem volt kérdés, lesz-e második évad. Penn pedig nemrég véletlenül elszólta magát a folytatással kapcsolatban, és mostanra már hivatalos is lett, hogy nemcsak, hogy lesz harmadik évad, de már el is kezdték a forgatást. A jó hírt az Instagrammra is kiposztolták egy képpel együtt.

Most már biztos: 3. évada is lesz a TE (You) című sikersorozatnak

Emlékeztetőül a második évad úgy ért véget, hogy Joe és Love első gyermeke úton van, és a pár leköltözött egy csinos kis kertes házba. Bár Joe és Love kapcsolata alapból nem mondható normálisnak, de a dolgot még tetőzi egy harmadik fél is, a szomszéd személyében. Hogy ki az a titokzatos szomszéd, csak a sorozatból derül majd ki. Továbbá remek hír, hogy bővülnek a stábtagok. Az egyik új színész Shalita Grant, aki egy influenszer anyukát alakít majd, és csak látszólag kedves és aranyos Love-val, illetve csatlakozott még a sorozathoz Scott Speedman is, aki egy távolságtartó, titokzatos férjet játszik, és akiről nehéz eldönteni, hogy mi járhat a fejében.

A szériáról jelenleg annyit lehet tudni, hogy Joe mellett  természetesen Love (Victoria Pedretti) is visszatér. A 3. évad ugyancsak, mint az előző két évad, 10 részes lesz, és ha minden jól megy, akkor 2021-re várható a sorozat a Netflixen.

Szerző: MéziMcFly

A valaha volt 20 legjobb krimi film az IMDB szerint


Article Tags: · ·