FILMEZZUNK.HU
Már forgatják a Resident Evil rebootot

Már forgatják a Resident Evil rebootot

1081

Már forgatják a Resident Evil rebootot

A Resident Evil, hazánkban A Kaptár néven futott filmsorozat 2002-ben indult útnak és 2017-ben ért véget A kaptár: Vérbosszú címmel. A premier után nemsokkal bejelentették, hogy rebootolják a szériát, és teljesen elölről kezdik a történetet. Ezenfelül két tévésorozat is készül, egy animációs, és egy élőszereplős változat, emellett pedig készül egy nagyszabású reboot-film is. Utóbbira azért volt szükség, mert a korábbi filmszéria nem hozta meg a várt sikert, ezért új megközelítésből szeretnék ezt a hibát kijavítani.

Már forgatják a Resident Evil rebootot

Most pedig elkezdődött az új Resident Evil-film forgatása. Az író Greg Russo, aki a 2021-es Mortal Kombatot írja, a rendező  pedig Johannes Roberts (Az ajtón túl, 47 méter mélyen 1.2., Hívatlanok 2: Éjjeli préda) lesz. A szereplőgárda nagyon ígéretesnek tűnik, ugyanis olyan színészek alkotják a csapatot, mint: Hannah John-Kamen (A Hangya és a Darázs) /Jill Valentine/, Kaya Scodelario (A Karib-tenger kalózai 4, Az útvesztő-filmek) /Claire Redfield/, Tom Hopper (Az Esernyő Akadémia) /Albert Wesker/. Nemrég pedig olyan ismert arcok is csatlakoztak a csapathoz, mint: Donal Logue (Gotham, Sons of Anarchy, Vikingek) /Chief Brian Irons/, Lily Gao (A szolgálólány meséje) /Ada Wong/, Chad Rook (The Flash) /Richard Aiken/, Avan Jogia (Zombieland: A második lövés) /Leon S. Kennedy/ és Neal McDonough (Született feleségek, Yellowstone, A zöld íjász) /William Birkin/.

A bemutató premierjét a tervek szerint 2021 második felében fogják bemutatni, de a mostani kialakult helyzet miatt ez még változhat.

Szerző: MéziMcFly

18 elképesztő filmes baki, melyekről nem hiszed el, hogy bekerültek a végleges filmbe


Article Tags: · · · ·