FILMEZZUNK.HU
Fekete Párduc nagyobb szerepet kap a Bosszúállók 4. részében

A Marvel megerősítette, hogy mindenképpen jön a Fekete Párduc 2!

1178

Jön a Fekete Párduc 2!

Sajnos 2020-ban igen sok halálhírről kellett beszámolnunk a filmvilágból is, köztük Chadwick Bosemanéről, akit nemcsak azért gyászolt egy emberként a világ, mert egy igen rendes ember volt, hanem mert ő játszotta a fekete közösség szimbólumává vált T’Challát is a Fekete Párducban. A Marvel természetesen rögtön a halálhírt követően nem akart még ezzel a kérdéssel foglalkozni, de úgy tűnik, mostanra megszületett a döntés: nem fogják CGI-jal feléleszteni a királyt, és minden bizonnyal új színészt sem választanak a király szerepére.

Fekete Párduc még mindig a fellegekben jár! – Hétvégi bevételi lista, USA

The Wrap jelentette, hogy a Marvel Studios argentin származású producere és ügyvezető alelnöke, Victoria Alonso az argentin lapnak, a Clarinnek adott interjút, és ebben szögezte le, hogy

csak egyetlen Chadwick Boseman van, ő pedig már nincs velünk, a király sajnos a való életben halt meg, nemcsak (!) a fiktív Moziverzumban.

Ennek értelmében az is világos, hogy azzal sem fogják megsérteni Boseman emlékét, hogy új színészt keresnek T’Challa szerepére. Szóval inkább az a lehetőség esélyes, amit korábbi cikkünkben felvetettünk, hogy valaki más (Shuri, a húga?) fogja átvenni a trónt, így a Fekete Párduc-identitást is. Ezzel kapcsolatban viszont Victoria Alonso nem közölt semmilyen konkrétumot, így azt sem erősítette meg, hogy valóban átadják-e másik karakternek a Fekete Párduc-kosztümöt. Az biztos, hogy Alonso szerint tiszteletben fogják tartani mind a színészt, mind a franchise-t.

A Fekete Párduc 2. bemutatója egyelőre 2022. május 6-ra van kitűzve, de a koronavírus-járvány mellett Chadwick Boseman tragédiája is lassította a munkálatokat, főleg, hogy a Marvel Studiost is váratlanul érte a színész halálhíre, mivel az utolsó pillanatig titokban tartotta súlyos betegségét kollégái előtt.

Fekete Párduc – Avagy ki Chadwick Boseman

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·