FILMEZZUNK.HU
Készülőben a Hang nélkül 3!

Készülőben a Hang nélkül 3!

962

Készülőben a Hang nélkül 3!

2018-ban készült el a Hang nélkül című sci-fi horror. A film kevesebb, mint húszmillió dollárból készült és több, mint 340 milliót hozott világszerte. A nagy sikerre való tekintettel nem volt kérdés, hogy lesz-e második rész, melyet hazánkban 2020. március 20-án mutattak volna be, de a COVID–19 pandémia miatt a premiert későbbre tolták.  És bár a folytatást még nem láthattuk, ennek ellenére zöld utat kapott a film harmadik része is!

Hang nélkül kritika

Ám a hírek szerint nem hagyományos folytatás lesz, hanem inkább spin-off. Ha tényleg igazak ezek a pletykák, abban az esetben viszont Emily Blunt visszatérése kérdéses. Az első két részt John Krasinski írta és rendezte, és bár a harmadik részt sajnos nem Ő készíti, de jó hír, hogy az Ő történetéből készül a film, amit Jeff Nichols (Fegyverek és emberek, Mud, Éjféli látomás) ír és rendez.

Míg elkészül a posztapokaliptikus világ harmadik része, addig a Hang nélkül 2 premierjét a koronavírus-járvány miatt jövőre nézhetjük meg,  ami minden jel szerint április 22-re van kitűzve.

Szerző: MéziMcFly

16 hollywoodi férfi, akiknek igencsak jót tettek az évek


Article Tags: · · ·