FILMEZZUNK.HU
Két újabb Transformers-film a láthatáron!

Készülőben a következő Transformers-film!

954

Készülőben a következő Transformers-film!

A 2018-as ŰrDongóval egy újabb esélyt kapott a Michael Bay által már alaposan kivéreztetett Transformers-franchise, hiszen bár a világot nem váltotta meg, de a korábbi felvonásokkal ellentétben megmutatta, hogy nagyon is van szíve. A Paramount azóta is új történeteken és nem kevesebb mint három filmen dolgozik egyszerre a franchise univerzumán belül, amelyből az egyikhez hamarosan rendezőt is lehet társítani.

Deadline számolt be róla elsőként, miszerint hosszas keresést követően a Paramount Pictures és a Hasbro Studios a Creed 2-vel hírnevet szerzett Steven Caple Jr.-ra bízná a rebootolt franchise folytatását, és bár a tárgyalások még nem kezdődtek el, de a jelek szerint mindkét fél ugyanannyira érdekelt a dologban, ugyanis heteken belül megszülethet a megállapodás. A tervezett Transformers-mozifilmek egyikét James Vanderbilt írja (Az elnök végveszélyben, A függetlenség napja: Feltámadás), míg a másodikon az Arthur király: A kard legendája és a Zack Snyder-féle Army of the Dead forgatókönyveit is jegyző Joby Harold dolgozik.

A portál értesülései szerint végül Harold szkriptjéből készül a franchise következő felvonása, aki még a nyáron végezte el rajta az utolsó simításokat, és a stúdió azóta is kereste a megfelelő rendezőt. Aki immáron meglehet Caple személyében. Az egyelőre nem derült ki, hogy miről szólnának ezek a filmek, de állítólag különálló projektekről van szó, hogy több sztoriszálon is dolgozzanak a franchise-on belül. Premierdátuma mindenesetre van a következő Transformersnek, ami 2022. június 24. lett, azaz a ŰrDongó című spinoffhoz képest három és fél éves szünet után érkezne.

20 ember, akik úgy hasonlítanak hírességekre, hogy nem lehet különbséget tenni köztük

(via Puliwood)


Article Tags: ·