FILMEZZUNK.HU
Szívbemarkoló jelenet maradt ki a Bosszúállók: Végjátékból, de most megnézheted

A Marvel vissza fogja hozni Tony Starkot?

1757

A Marvel vissza fogja hozni Tony Starkot?

Az emberek nem szeretik látni kedvenc hőseiket meghalni. Márpedig néha kénytelenek vagyunk ezt is átélni. Ilyen volt a Bosszúállók: Végjáték is, aminek a végén Tony Stark az életét áldozta azért, hogy megállítsa Thanost és seregeit. A hősies pillanat rajongók millióinak égett be az emlékezetébe. De mégis titkon máig mindenki abban reménykedik, hogy a Marvel valahogy vissza fogja hozni Tony Starkot.

Vasember 3

Ezzel kapcsolatban az elmúlt egy évben ezer és egy pletyka kapott szárnyra, amelyek azt latolgatták, hogyan és miként lehetne visszahozni Vasembert az élők közé. Az biztos, hogy ennek a legtöbben nagyon örülnének, de sajnos a Marvel Studios egyik vezetője, Victoria Alonso egy interjúban lehűtötte a kedélyeket. A stúdió produkciós vezetője ugyanis kerek perec kijelentette:

Tony Stark halott, és ennyi a történet.

Végül hozzátette, nem igazán látja maga előtt, miként lehetne ezen változtatni, és azt sem, hogy egyáltalán miért is kellene. Tony története így kerek, ráadásul végül beteljesítette azt, aminek szentelte az életét, vagyis megmentette a világot. Szóval a lényeg, hogy a Marvel Studios jelen pillanatban nem tervezi, nem dolgozik Tony Stark feltámasztásán. A rajongóknak így meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy a hős már csak a régóta halogatott Fekete Özvegyben fog feltűnni, utána könnyen lehet, hogy végleg búcsút kell venniük tőle.

Pedig, ha van jó alkalom, hogy feltámasszanak, visszahozzanak bárkit is az elvesztett karakterek közül, az most van. A következő fázisban ugyanis a multiverzum szolgáltatja majd a témát, ami a végtelen számú párhuzamos valóság miatt piszok egyszerűvé tenné egy-egy karakter visszaemelését a cselekménybe. De ha a rajongók mélyen a szívükbe néznek, akkor igazat adnak Victoria Alonso szavainak. Tony Stark története így kerek és valójában nincs miért megbolygatni.

20 ember, akik úgy hasonlítanak hírességekre, hogy nem lehet különbséget tenni köztük

(Via Mafab)


Article Tags: · ·