FILMEZZUNK.HU
A Thor 4-ben Űrlord, azaz Chris Pratt is szerepet kapott

A Thor 4-ben Űrlord, azaz Chris Pratt is szerepet kapott

1163

A Thor 4-ben Űrlord, azaz Chris Pratt is szerepet kapott

Mindannyian nagyon várjuk már a Marvel következő dobását Thornak, Odin fiának, a Mennydörgés Istenének újabb izgalmas történetét. A legfrissebb hírek szerint, Chris Pratt, a Bosszúállók: Végjáték után, de még A galaxis őrzői vol. 3. előtt újra felveszi Űrlord karakterét, és Ő is csatlakozik a Thor 4. szereplőgárdához.

A Thor 4-ben Űrlord, azaz Chris Pratt is szerepet kapott

A színész leginkább A galaxis őrzőivel futott be, aki jelenleg éppen egy forgatáson van jelen, ami a legújabb filmje lesz, mely a The Tomorrow War című sci-fi lesz. Ha végzett a munkálatokkal, máris indul Ausztráliába a Thor 4. részének helyszínére, ahol a jeleneteinek felvételére 2021. januárjában kerül sor.  Az, hogy pontosan hogyan is csöppen Űrlord Thor filmjébe, vagy az Őrzők többi tagját is viszont láthatjuk, ezt egyelőre még titok övezi. Bár Vin Diesel korábban elszólta magát, hogy az Őrzőket is látni fogjuk a negyedik Thor-filmben, de abból a beszélgetésből nem derült ki egyértelműen, hogy pontosan kit, vagy kiket fogunk viszontlátni.

Fontos azt is megjegyezni, hogy a Végjáték után logikusnak tűnne visszahozni néhány képkockára mindenkit, hiszen a Bosszúállók története azzal  végződött, hogy Thor a Benatar fedélzetén elhagyta a Földet. A Thor: Love and Thunder bejelentés pillanatában James Gunn elmondta,  hogy a Thor 4. története megelőzi A galaxis őrzői vol. 3. részét, így kíváncsian várjuk, mi sül ki a dologból. Thort játszó Chris Hemsworth elmondta, hogy a koronavírus járvány jócskán beleszólt a film készítésének ütemtervébe, így a forgatásra valamikor jövő év elején kerül sor. A Thor: Love and Thunder jelen állás szerint 2022. március 25-én robban be a mozikba.

Szerző: MéziMcFly

A legismertebb magyar szinkronhangok, akikért odáig vagyunk


Article Tags: · · · · ·