FILMEZZUNK.HU
Jöhet az új Karib-tenger kalózai film!

Jöhet az új Karib-tenger kalózai film!

1853

Jöhet az új Karib-tenger kalózai film!

Azt jó ideje lehet tudni, hogy a Disney szeretné újraindítani az egykor óriási sikernek számító, de az utolsó filmekre nagyon leülő A Karib-tenger kalózai franchise-t. Egyelőre semmit sem lehet tudni a rebootról, ám a rajongók örülhetnek, ugyanis nem is egy új film készül. A napokban Margot Robbie adott interjút a Collider magazinnak, amelyben többek közt egy új A Karib-tenger kalózai filmről is szó esett. Ezzel kapcsolatban a színésznő csak nagyon kevés részlettel szolgálhatott több okból is. Egyfelől még nagyon az elején járhat a projekt, így eleve nem nagyon lenne miről beszélni. Másfelől ő csak egy lesz a színészek közül, nem lát el produceri feladatokat, így pláne nem tud semmit.

Előzetest kapott Margot Robbie bankrablós filmje!

Annyit viszont igen, és ezt el is árulhatta, hogy a film forgatókönyvét az a Christina Hodson írja, aki a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) szkriptjét is jegyzi. Margot Robbie tehát már nem először dolgozna vele együtt, aminek kimondottan örül. És ezzel kapcsolatban azt is elárulta, hogy az új film kifejezetten a nőkről fog szólni.

Ebben a formában már látjuk is a szemünk előtt az úrinőből kalózzá vált amazon történetét a karibi szigetvilágban. Tény, az eddig készült öt mozinak ugyan voltak női főszereplői, de igazán nem róluk szólt a cselekmény. Most viszont készülhetnek a rajongók egy olyan filmre, ahol igenis a gyengébbik nem is megmutatja, hogy ért a kardforgatáshoz, a hajózáshoz és a rumvedeléshez.

8 érdekesség, amit talán még nem tudtál Margot Robbie-ról

(Via Mafab.hu)


Article Tags: · ·