Előzetest kapott Bruce Willis új akciófilmje!

Orbitális bukás Bruce Willis új filmje!

986

Orbitális bukás Bruce Willis új filmje!

Nehéz lenne megmondani, hogy ki a nagyobb olyan egykori akciósztár, aki ma már kb. csak viccet csinál saját magából, és nem a jó értelemben: Nicolas Cage vagy Bruce Willis. Ezért a címért jó eséllyel indulnak mindketten, de most úgy tűnik, hogy Bruce Willis tett egy egészen nagy lépést a megnyerése érdekében. Eredetileg augusztusban debütált a Hard Kill, a legújabb akciófilmje, ám a Netflix kínálatába csak a napokban került. És annak rendje és módja szerint darabjaira szedték a rajongók.

Ölj keményen (Hard Kill, 2020) - Előzetes

Pedig Bruce Willis lehetne a lexikonban az illusztráció a ’80-as és ’90-es évek akciósztárjának definíciója mellett. Olyan kult-klasszikusok fűződnek a nevéhez, mint a Drágán add az életed!, Az utolsó cserkész, a Ponyvaregény, Az ötödik elem, az Armageddon, a Hatodik érzék vagy A sebezhetetlen. Mindegyik zseniális alkotás a maga nemében, amelyek értékéhez nem keveset hozzátett ő is. De sajnos sok más egykori nagy sztárhoz hasonlóan valahogy ő sem találja már magát, amióta a naptáron 20-szal kezdődnek az évszámok. Bruce Willis valósággal páros lábbal tiporja önnön renoméját az egyre gyatrább filmekkel még úgy is, hogy azért egyszer-egyszer még bejött neki egy-két húzás.

Úgy tűnik, hogy a Hard Kill lehet az új mélypont a színész karrierjében. A film olyan szinten bűn rossz lett, hogy valósággal forrong tőle a közösségi média.

A Facebookon, a Twitteren és más csatornákon is tömegével jelennek meg a filmet kritizáló és Bruce Willis karrierjét végleg temető vélemények. A Hard Kill egyébként egy kutatócég fejéről – ez Bruce Willis – szól, aki egy csapat zsoldossal veszi körbe magát, hogy azok megvédjék az általa fejlesztett, az egész világra veszélyes technológiát. Csakhogy egy terroristacsoport elrabolja a lányát, hogy azzal zsarolják ki tőle a technológiát. És ezzel kezdetét veszi a ZS-kategóriánál nem kicsit rosszabb akciózás.

De valószínűleg nincs igaz a rajongóknak, legalábbis a színész karrierjének végét illetően. Szinte biztosak lehetünk benne, hogy a következő években továbbra is láthatjuk majd Bruce Willist újabb és újabb filmekben. Inkább csak az a kérdés, hogy tovább folytatja-e a saját szobrának döntögetését vagy kivételesen újra valami igényeshez is adja a nevét. Akárhogy is lesz, azt már soha senki nem veheti el tőle, hogy ő volt egykor John McClane…

Bruce Willis főszereplésével jöhet a Die Hard 6!

(Via mafab.hu)


Article Tags: ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download