FILMEZZUNK.HU
Most már biztos: a Pókember 3-ban mind a három Pókember benne lesz!

Most már biztos: a Pókember 3-ban mind a három Pókember benne lesz!

4522

Most már biztos: a Pókember 3-ban mind a három Pókember benne lesz!

Most már hónapok óta arról pletykálnak világszerte a mozirajongók és közülük is főleg a Marvel-rajongók, sőt még szűkebben a Pókember-rajongók, hogy a Marvel moziverzum Sony által készítendő új filmje, a hivatalos címmel egyelőre nem rendelkező Pókember 3 valami elképesztően nagy durranás lehet. E nagy durranás oka pedig nem más, mint az elmúlt húsz év eddig megismert három Pókemberének egy filmben való összeboronálása lehet.

Tom Holland, Tobey Maguire és Andrew Garfield együtt egy Pókverzum filmben?

Már jó ideje lehet arról szóló pletykákat hallani, hogy a Sony által készített első Pókember-trilógia, valamint a végül trilógiáig el sem jutó rebootjának főszereplői, vagyis Tobey Maguire és Andrew Garfield szerepelni fognak a Marvel moziverzum részeként piszok sikeres új Pókember-trilógia harmadik részében. Igen, Tom Holland mellett. Na, most, hogy a barokkos körmondatoknak vége, úgy tűnik, hogy e pletykák lassan hivatalossá is válthatnak. Az mostanra már biztossá vált, hogy az új filmben Jamie Foxx is szerepelni fog, méghozzá nagyon jó eséllyel ismét Electro szerepében. Ő ugyebár az Andrew Garfield féle két Pókember-mozi egyikének volt az ügyeletes főgonosza, még ha annyira talán nem is volt ő gonosz. Sőt, egyre többet lehet arról is hallani, hogy a Tobey Maguire féle második Pókember-mozi főgonosza, az Alfred Molina által egészen jól megformált Dr. Octopus is felbukkanhat.

Most viszont a Sony latinamerikai hivatalos Twitter-csatornájához köthető YouTube-csatornán bukkant fel egy video, amit természetesen villámgyorsan el is tűntettek, de ami a netre egyszer felkerült, azt onnan ember fia el nem tűntetheti többé. És e videón nagyon érdekes dolgok voltak. Egy rövidke kedvcsinálóról van szó, amelyben először arról faggatják a nézőt, hogy neki a három Pókember közül melyik volt a kedvence. Aztán a video második felében egyenesen kimondják: nem is kell kedvencet választani, mert hamarosan mindhármat egy filmben láthatjuk, amint közös erővel megmentik a világot.

Bár hivatalos bejelentésnek vagy leleplezésnek azért ez még nem nevezhető, de most már tényleg nagy csalódás lenne, ha végül az egészből semmi sem valósulna meg. Szóval várjuk a Sonytól a hivatalos bejelentést vagy legalább némi cáfolatot, ha az egész nem több ügyes átverésnél.

10 színész, akire mindenki csak a ‘rosszfiúként’ emlékszik

(Via: mafab.hu)


Article Tags: · · · ·