FILMEZZUNK.HU
2021-ben kezdik forgatni a Trónok harca-előzménysorozatát

2021-ben kezdik forgatni a Trónok harca-előzménysorozatát

1510

2021-ben kezdik forgatni a Trónok harca-előzménysorozatát

A tervek szerint 2021-ben kezdik forgatni a Trónok harca-előzménysorozatát, a House of Dragont, ami George R. R. Martin Tűz és vér című, 150 évet felölelő regényén alapul. A forgatókönyvet a rendező mellett Ryan Condal jegyzi. A történet száz évvel a Trónok harca eseményei előtt játszódik, és a Targaryen-ház történetét mutatja be. A történetben fontos szerep jut a sárkányoknak is, akikről két képet is közzétettek.

2021-ben kezdik forgatni a Trónok harca-előzménysorozatát

A könyv alapján a következő főszereplőkre keresik a legjobb színészeket:

  • I. Viserys király: a nép által szeretett uralkodó, aki békés és virágzó országot irányított;
  • Rhaenyra Targaryen hercegnő: I. Viserys király lánya és kijelölt utódja, aki az első női uralkodó akar lenni Westerosban;
  • Alicent Hightower királyné: A király második felesége, aki három gyereket szült neki.;
  • II. Targaryen Aegon: Rhaenyra féltestvére, aki vitatja nővére jogát a trónra, és aki kirobbantja a polgárháborút.

Két hónappal ezelőtti cikkünkben beszámoltunk róla, hogy megtalálták az egyik főszereplőt az előzménysorozathoz, Paddy Considine személyében. A brit színész Considine I. Viserys királyt fogja alakítani.

Érdekesség, hogy korábban még arról volt szó, hogy  Bloodmoon munkacímmel kap előzménysorozatot a Trónok harca. Ez több ezer évvel a Trónok harca története előtt játszódott volna olyan szereplőkkel, mint  Naomi Watts, vagy a Witcher-videójátékokban Yennefer szinkronhangját adó Denise Gough. A készítők között ott lett volna a regények szerzője, George R.R. Martin is. A pilotot le is forgatták Észak-Írországban, de állítólag olyan rosszul sikerült, hogy elálltak a sorozat elkészítésétől. Ezután döntöttek úgy, hogy inkább a House of the Dragont készítik el. Előre láthatólag a forgatási munkálatokat egy évre tervezik, így 2022-ben kívánják képernyőre tűzni az előzménysorozatot. A szériából tíz részt rendelt be az HBO.

Szerző: MéziMcFly

Így néztek ki a Trónok harca szereplői régen vs. most


Article Tags: ·