FILMEZZUNK.HU
Kevin Hart, a Jumanji sztárja következő dobásában kommandósnak áll

Kevin Hart, a Jumanji sztárja következő dobásában kommandósnak áll

675

Kevin Hart, a Jumanji sztárja következő dobásában kommandósnak áll

A Gearbox Software videojáték-fejlesztő, és a 2K csapat Borderlands népszerű videojátékból már évek óta terveztek összehozni egy előszereplős filmet. Mostanra meglett a rendező, Eli Roth személyében, aki írta, rendezte, és főszereplője is volt a  2002-es Kabinláznak, de az Ő munkásságához fűződik a Motel, az Utórengés, vagy a Prédák. A forgatókönyvet Eli mellett Craig Mazin írta, aki a 2019-es Csernobil sorozatot készítette.

Kevin Hart is megkapja a saját szuperhősös filmjét!

A film egyik főszereplője az Oscar-díjas Cate Blanchett (Thor: Ragnarök, A Gyűrűk ura filmek), aki magát a szirént, Lilith-et fogja életre kelteni. És most újabb nagy név kerülhet a csapatba, mivel Kevin Hart, a kis pattogó, nagyszájú, vicces mókamester jelenleg tárgyalásokat folytat a Lionsgate stúdióval, amiben megpályázta a főszereplő karaktert, Rolandot.

A karakterről annyit lehet tudni, hogy Ő a 2009-ben megjelent első Borderlands játék fegyvermániás kommandósa, aki egy őszülő, tisztességes veterán férfi, a Crimson Lance egy korábbi tagja, aki most katonaként dolgozik. A feldolgozás még a kezdeti fázisban van, így bővebb információt egyelőre nem árultak el a készítők.

Szerző: MéziMcFly

8 fergeteges vígjáték Kevin Hart-tól, amit feltétlen látnod kell


Article Tags: · · ·