FILMEZZUNK.HU
Új előzetese futott be a WandaVisionnak

Új előzetese futott be a WandaVisionnak

1111

Új előzetese futott be a WandaVisionnak

A Disney+ újabb előzetest szállított a WandaVision szuperhősös sorozathoz. A Marvel Studios legújabb tévésorozatában Elizabeth Olsen és Paul Bettany továbbviszi, illetve kibővíti az MCU-mozifilmekben megismert karakterét, Scarlet Witch-et és Visiont. Wanda és Vízió amolyan sorozat-a-sorozatban felállású  ’50-es éveket idéző sitcomban fognak szerepelni, így a sorozat egy része fekete-fehér változatban fog játszódni, amiben több ismert karakter is feltűnik, mint Jimmy Woo, Monica Rambeau, Darcy Lewis, vagy Pietro.

Két teória is van, ami bemutatja, hogyan is csöppenünk be Wanda és Vízió történetébe. Az egyik elmélet szerint az óriási mágikus hatalommal rendelkező Wanda, azaz a Skarlát Boszorkány (aki nem mellesleg ikertestvérével, a villámlábú Higanyszállal együtt az X-Men és az emberiség ellen ármánykodó, fémbűvölő Magneto gyereke) nem tudta elviselni szerelme, az életre kelt mesterséges intelligencia, Vízió halálát, ezért teremtett magának egy alternatív valóságot,  ahol ők ketten boldogan élnek, míg meg nem halnak.

A másik koncepció szerint viszont nem is Wanda hozta létre ezt az alternatív, idilli Amerikát, hanem azok az állig felfegyverzett katonák és kormányügynökök, akiket már a korábbi előzetesben láthattatok. Ők úgy tűnik, mintha azért őriznének egy mágikus kupolával lefedett, a külvilágtól hermetikusan elzárt kisvárost, hogy onnan Wanda ne jöhessen ki. Talán Wanda olyasvalamit látott a készülő Doctor Strange 2-ben, ami emberi ésszel felfoghatatlan, ezért berakták egy nyugodt és békés álvalóságba, nehogy a bomlott elméjével és a kontrollálatlan mágikus erejével elpusztítsa a valódi világot.

Hamarosan mindenre választ kapunk a 6 részes minisorozatban, ami 2021. január 15-én debütál a Disney+-on. A rendező Matt Shakman lesz, aki a Fargo, vagy a nagysikerű Trónok harca sorozatokat rendezte. A forgatókönyvet Stan Lee és Jac Schaeffer írták. További főszereplők: Kat Dennings, Kathryn Hahn, Teyonah Parris, Randall Park, Shane Berengue, és Shaun MacLean.

Szerző: MéziMcFly

A 12 legmenőbb kopasz filmsztár, akiket az egész világ imád


Article Tags: · · · · · · · · · · ·