FILMEZZUNK.HU
Berendelték a Locke & Key - Kulcs a zárját 3. évadát

Berendelték a Locke & Key – Kulcs a zárját 3. évadát

1509

Berendelték a Locke & Key – Kulcs a zárját 3. évadát

A Locke & Key – Kulcs a zárját egy amerikai természetfeletti, horror-dráma sorozat, melynek főszereplői többnyire gyerekek. A 10 részes minisorozat első évada 2020. február 7-én jött ki. A kultikus és népszerű sorozat Joe Hill azonos című képregény-feldolgozása alapján készült. Három testvér életét mutatja be, akik apjuk brutális halála után új fejezetet nyitnak életükben, így elköltöznek otthonról, és elfoglalják a családi örökségből kapott új otthonukat. Ám a helybéliek folyton folyvást a tragédiára emlékeztetik őket pusztán jó szándéktól vezérelve. A massachusettsi Matheson álmos kisváros benyomását kelti, ahol a család új otthonául szolgáló Kulcsház számít a kevés helyi érdekesség egyikének. Különös, sőt hátborzongató történetek keringenek a 19. századi kúriáról, ám ezek meg sem közelítik a valóságot.

Berendelték a Locke & Key - Kulcs a zárját 3. évadát

Természetesen Bode (Jackson Robert Scott), a legifjabb Locke fedezi fel elsőként a titkot, miszerint a házban elrejtett kulcsok varázserővel bírnak, de később nővére, Kinsey (Emilia Jones) és bátyja, Tyler (Connor Jessup) is csatlakoznak a kulcsok és titkok feltárására. A házban fellelhető varázslatos kulcsok különleges erőkkel és képességekkel ruházzák fel a lakókat, melyek különleges titkokat tárnak fel. Mindegyik kulcs másra való, melyek egy teljesen új világot tárnak a lakók elé. Mindegyik rész más-más kulcs feltárását, és annak fontos jelentőségét mutatja be. Az egyikkel szinte bárhova el lehet jutni, egy másikkal a kinyitott ajtón átlépve szellemmé változik az ember, de olyan kulcs is akad, amelyik birtokosát felruházza az árnyak irányításának hatalmával. Mind közül talán a legérdekesebb az úgynevezett Fejkulcs, ami utat nyit használójának elméjébe önmaga és bárki más jelenlévő számára, továbbá lehetővé teszi, hogy bármit eltávolítsanak onnan (érzéseket, emlékeket), vagy ellenkezőleg, új ismereteket plántáljanak az ember fejébe. De másoknak is fáj a foga a különleges kulcsokra, így a gyerekeknek meg kell védeniük az örökségüket. A fiatalokat később erősíti anyjuk, Nina (Darby Stanchfield), és Duncan nagybácsi (Aaron Ashmore), akiknek szintén szembe kell nézniük a gonosz hatalmas erőkkel.

Az első évad után jött volna a második évad, igaz még nem került bemutatásra, de a Netflix biztos a dolgában, és már a harmadik évadot is berendelte a szériából. A főszereplők: Jackson Robert Scott , Connor Jessup,  Emilia Jone, Darby Stanchfield, és Aaron Ashmore. A forgatások hamarosan elkezdődnek.

Szerző: MéziMcFly

Elképesztő hatást gyakorolt a világra a Netflix új sorozata, A vezércsel


Article Tags: · · · · · ·