FILMEZZUNK.HU
Liam Neeson visszatér, mint Qui-Gon Jinn?

Liam Neeson visszatér, mint Qui-Gon Jinn?

1028

Liam Neeson visszatér, mint Qui-Gon Jinn?

Az akciófilmek és elrablások nagy mestere, Liam Neeson mindössze egyetlen egy Csillagok háborúja részben kapott szerepet. A sztár Obi-Wan Kenobi mesterét alakította a Baljós árnyakban, ám karaktere meghalt. A közel 70 éves Liam egy interjúban árulta el, hogy nagyon szívesen belebújna ismét a jedi mester bőrébe.

Liam Neeson - Qui-Gon Jinn

A Disney+ által készített Obi-Wan sorozat kapcsán azt mondta a színész, hogy nagyon örülne a felkérésnek, bár szerinte a Star Wars lényege kezd kicsit elhalványulni így, hogy nem a mozivásznon kel életre, valamint, hogy spin-offok formájában szövik tovább a cselekményt.

Bár a történet szerinti kronológiában Qui-Gon Jinn már halott, a Lucasfilm kreatív szakemberei biztosan meg tudnák oldalni a nagy visszatérést. Nem is ez lenne az első eset, hiszen Darth Vader szerepében újra forgat Hayden Christensen is, a címszereplő pedig nem más, mint az eredeti, azaz Ewan McGregor. Az persze biztos, hogy akkora sikere nem lenne Neeson-nak, mint bébi Yodának, a szintén Disney+-os The Mandalorian-ban, de azért mindenki örülne, ha a kortalan jedi mester még egyszer kezébe venné a kardját.

Liam Neeson 10 legjobb filmje, amit mindenképpen látni kell

(Via Joy.hu)


Article Tags: · · ·