FILMEZZUNK.HU
Ironbark lesz, amit The Courierre

Előzetest kapott Benedict Cumberbatch vadonatúj kémfilmje!

978

Előzetest kapott Benedict Cumberbatch vadonatúj kémfilmje!

Benedict Cumberbatch  egy ideje nagyon felkapott lett és a rendezők csak úgy kapkodnak utána és filmjei már 2022-ig be vannak táblázva. A színész legújabb Marvel filmjét a Doctor Strange az őrület multiverzumábant már alig várjuk, hogy megérkezzen, de máris itt a következő filmje. Benedict legújabb alakítása egy hidegháborús kémthriller az Ironbark lesz, amit The Courierre neveztek át.

A történet szerint egy angol ügynököt fog alakítani, aki segít elhárítani a kubai rakétaválságot. A ’60-as években játszódó film megtörtént eseményen alapul. A középpontban egy Greville Wynne (Benedict Cumberbatch) névre keresztelt brit üzletember áll, akit beszervezett az MI-6, 7 hogy egy szovjet hírszerzővel, Oleg Penkovskyval (Merab Ninidze) együttműködve segítsen véget vetni a kubai rakétaválságnak és meg kell  akadályozni egy atomháború kirobbanását az Amerikai Egyesült Államok és a Szovjetunió között.

A film, ha minden jól alakul, akkor a Lionsgate jelenlegi tervei szerint márciusban kerülhet az amerikai mozikba. Ha minden jól alakul…

Szerző: MéziMcFly

10 meglepő érdekesség, amit még nem tudtál Benedict Cumberbatch-ról


Article Tags: · ·