BRÉKING: Élőszereplős Wakanda-sorozatot készít a Disney+

BRÉKING: Élőszereplős Wakanda-sorozatot készít a Disney+

262

Élőszereplős Wakanda-sorozatot készít a Disney+

Ha valamire a Marvel-filmek rajongói egy emberként fognak rávetődni, akkor az minden bizonnyal a Wakanda. Ryan Coogler, a Fekete Párduc (Black Panther) rendezője ugyanis elkezdett egy Wakandáról szóló tévésorozaton dolgozni, amely élőszereplős lenne és a Disney+-on kerülne bemutatásra, már persze akkor, ha az illetékesek rábólintanak a leokézott koncepció alapján elkészített forgatókönyvre, melynek írója egyelőre még nem ismert. A sorozat annak ellenére, hogy a királyságra koncentrálna, természetesen rendelkezne főhőssel is.

Fekete Párduc nagyobb szerepet kap a Bosszúállók 4. részében

Az, hogy ezt az irányt is feltérképezik a Disney-nél, nem meglepő, hiszen Amerikában bemutatása idején a Black Panther minden idők harmadik legmagasabb bevételét elérő filmje lett premierje Az ébredő Erő és az Avatar mögött, vagyis nem csak a legnépszerűbb egyéni Marvel-hősös filmmé vált ott, hanem konkrétan legsikeresebb Marvel-darabbá. És az is maradt, míg meg nem érkezett az Avengers negyedik része. Az FP hazájában megszerzett 700 milliós dollár mellett még Amerikán kívül is elég nagy sikernek bizonyult 647 millió dollárral.

Egy sorozat fejlesztése, illetve fejlesztésének elkezdése azt jelenti, hogy a készítőktől a gyártó stúdió vagy a célplatform berendeli egy pilotepizód forgatókönyvét, amit velük együttműködve fognak végleges formába önteni, hogy aztán ezt követően, ha a forgatókönyv elnyeri az illetékesek tetszését, akkor azt a pilot berendelésével, vagy a teljes első szezon bekérésével honorálhatják. De persze az is előfordulhat, hogy többet nem hallunk egy sorozattervről.

Chadwick Boseman marad a Fekete Párduc

(Via SG.hu)


Article Tags: ·

Comments are closed.

Filmezzünk!

Filmezzünk!

Nox App Player Download