FILMEZZUNK.HU
Készül Sylvester Stallone legújabb Rocky filmje!

Készül Sylvester Stallone legújabb Rocky filmje!

2957

Készül Sylvester Stallone legújabb Rocky filmje!

Sylvester Stallone nem csupán Rambóként, de Rockyként is maradandót alkotott az utóbbi évtizedekben. Ezt az is bizonyítja, hogy Sly karrierjének egyik legnagyobb sikere volt az 1985-ben bemutatott Rocky 4, amiben nem elég, hogy a hatalmas, kőkemény Ivan Dragóval (Dolph Lundgren) kellett megküzdenie kedvenc bokszolónk szerepében, de páran egyenesen Amerika és a Szovjetunió (illetve sokak szemében inkább Oroszország) örök harcának szimbólumaként tekintenek még manapság is az alkotásra, szóval több szempontból is fontos filmről van szó.

Sylvester Stallone - Rocky IV.Sylvester Stallone talán pontosan emiatt gondolta úgy tavaly, hogy 35 év után újra előveszi a Rocky 4-et, és újravágja az egészet, hogy végre mindenki láthassa azt a verziót, amit mindig is szeretett volna elénk tárni – így teljesen új élménnyel gazdagodhatnak a rajongók, mintha egy másik Rocky-film lenne.

Sly egy ideig kicsit szüneteltette a vágást, amíg a Samaritan című szuperhősös filmjét forgatta, de most végre visszatért a stúdióba, és máris ezerrel dolgozik a Rocky 4 különleges, rendezői változatán, ami állítólag hamarosan bemutatásra kerül.

 

Sylvester Stallone 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni


Article Tags: · · ·