FILMEZZUNK.HU
Keanu Reeves visszautasította a Marvel egyik legizgalmasabb karakterét

Keanu Reeves visszautasította a Marvel egyik legizgalmasabb karakterét

1917

Keanu Reeves visszautasította a Marvel egyik legizgalmasabb karakterét

Hétfőn több hollywoodi portál is arról számolt be, hogy a Sony ajánlatot tett Keanu Reevesnek és csak rajta múlik, hogy elfogadja Kraven, a vadász film címszerepét a Pókember-filmek univerzumában. A rajongók már jó ideje szeretnék látni Keanu Reevest valamelyik szuperhősuniverzumban, de a színész eddig minden ilyen megkeresést. Volt szó arról, hogy a John Wick és a Mátrix univerzum arca esetleg Szellemlovasként vagy Ezüst Utazóként tűnik majd fel a Marvel univerzumában, de Kevin Feige, a Marvel Filmes Univerzum agya azt mondta nemrég a ComicBooknak, hogy “szinte minden film kapcsán” megkeresik Keanu Reevest.

Keanu Reeves is csatlakozhat a Marvel moziverzumához

Úgy tűnik, hogy a Pókember legádázabb ellenfelének számító Szergej Kravinoff, vagyis Kraven, a vadász sem az a szerep lesz, amire Keanu aláír, legalábbis a ComicBook információi szerint a színész visszautasította a megkeresést. Tavaly augusztusban egyébként arról írtak több helyen, hogy egy Joel Kinnaman típusú színészt szeretnének a Pókember 3. egyik szerepére, a találgatások akkor szintén Kraven, a vadász karakteréhez vezettek.

Bár a Tom Holland főszereplésével készülő Pókember 3. részének egyelőre sem címe, sem sztorija nincs, de a pletykák szerint Kraven, a vadász és Skorpió (Michael Mando alakításában) lehetnek Peter Parker főbb ellenlábasai, miközben a korábbi Pókember-filmekből ismert gonosztevők, Doktor Octopus, a Zöld Manó és Electro is felvonulnak majd. A rajongók egy része egyébként most azért kezdett el kampányolni, hogy a The Boysban szereplő Karl Urban kapja meg Kraven, a vadász szerepét, ami szintén elég acélos választásnak tűnne a stúdió részéről, kérdés Karl Urbant érdekelné-e a lehetőség? A Kraven, a vadászt az Oscar-jelölt J.C. Chandor készíti el, a film valamikor 2022-2023 környékén kerülhet a mozikba.

Keanu Reeves ismét bizonyította, hogy ő a legjobb fej hollywoodi sztár

(Via filmsor.net)


Article Tags: · ·