FILMEZZUNK.HU
Jennifer Lawrence is csatlakozhat a Marvel moziverzumához!

Jennifer Lawrence is csatlakozhat a Marvel moziverzumához!

966

Jennifer Lawrence is csatlakozhat a Marvel moziverzumához!

Lassan kezd körvonalazódni, hogy a Marvel Studios ölébe hullott karakterekkel mihez kezd. Erre a WandaVision című Disney+ sorozat adott választ, amikor a 20th Century Fox érában készült X-Men-filmek egyik karaktere visszatért, de immáron már a Marvel Moziverzumban. Evan Peters karakteréről van szó, aki Higanyszál szerepében lett ismert, azaz Pietro Maximoff, történetesen Wanda testvére.

15 híresség, akiket gyerekként kirúgtak az iskolából

A legfrissebb hírek szerint nem Peters lesz az egyedüli, aki az X-Menek után lehetőséget kap Hollywood legnagyobb univerzumában. A jelek szerint Jennifer Lawrence is csatlakozik a Bosszúállókhoz, ám ezúttal nem Mystique szerepében. A The Daily Mail értesüléseire hivatkozva az ausztrál Daily Telegraph arról írt, hogy az Oscar-díjas színésznő is csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz. A Marvel Studios még tavaly decemberben jelentette be, hogy Jon Watts rendezővel az új Fantasztikus Négyes-filmen dolgozik. Részleteket nem osztottak meg a projektről, ahogy arról sem, hogy mikor tervezik bemutatni, illetve kik játsszák a főszerepet. Azonban ha igaz a mostani pletyka, akkor Lawrence alighanem Sue Storm, más nevén a Láthatatlant fogja életre kelteni a filmvásznon.

Természetesen arról sem szabad megfeledkezni, hogy a filmről először a Disneynek tartottunk 2020 Investory Day eseményen hallottunk télen. Addig jelét nem mutatta a stúdió, hogy milyen projekten dolgozik. Ugyanakkor pletykák voltak, de a stúdió hivatalosan semmit sem erősített meg decemberig. Szóval rendkívül felettébb szokatlan, hogy egyik nagyobb oldal sem számolt be szereplőválogatásról, de ettől függetlenül még nem vethetjük el a hírt.

8 Jennifer Lawrence film, amit kár lenne kihagyni

(Via widescreen.hu)


Article Tags: · · ·