FILMEZZUNK.HU

Nem vicc: Nicolas Cage ötödszörre is megnősült!

1307

Nem vicc: Nicolas Cage ötödszörre is megnősült!

Az Oscar-díjas amerikai színész, Nicolas Cage neve mindenki számára ismerősen cseng. Nicolas január 7-én ünnepelte 57. születésnapját. A színész számtalan akciófilmben szerepelt, többek között A szellemlovas, vagy A nemzet aranya filmekben. Cage igazán tehetséges színész, olyannyira, hogy idén a Croodék: Egy új kor lesz kereken a 100. filmje. Ám magánéletileg sajnos nem ennyire tökéletes.

Nem vicc: Nicolas Cage ötödszörre is megnősült!

Nicolas Cage idén, február 16-án kérte meg a 26 éves Riko Shibata kezét Las Vegasban, de a hírt csak most tudták meg a lapok. Rikoval csupán egy évvel ezelőtt találkoztak Japánban. Az újdonsült feleség, -aki Cage-nél már az ötödik a sorban – még a Cage nevet is felvette. Nicolas ezúttal egy 31 évvel fiatalabb nőt vett feleségül, aki négy évvel fiatalabb, mint Cage egyik fia. A hírt a színész is megerősítette, ahogy azt is, hogy boldogok.

Nicolas első felesége az 52 éves színésznő, Patricia Arquette volt, akivel 1995-ben házasodtak össze és 2001-ben váltak el. Második felesége Lisa Marie Presley, vagyis Elvis Presley lánya és Michael Jackson exfelesége volt. Házasságuk 2002-től 2004-ig tartott. Cage és Presley Johnny Ramon születésnapi buliján találkoztak, 2002 augusztusában házasodtak össze, és még ugyanazon év novemberében elindították a válást, amit hivatalosan 2004 májusában mondtak ki, vagyis a válási procedúra hosszabb volt, mint maga a házasság.

A színész harmadik felesége Alice Kim volt, akivel a második válás kimondásának évében kötött házasságot. Alice Los Angelesben a Kabuki étteremben volt pincérnő. Kim és Cage 2004-ben házasodtak össze és 2016 januárjában szakítottak. A negyedik kiszemelt Erika Koike lett, akivel nagyon rövid ideig voltak együtt, összesen négy napig voltak házasok, ami igazi rekordnak számít. Cage 57 év alatt 4 feleséget, 2 gyereket (Christina Fulton és Alice Kimtől) és 2 unokát tudhat magáénak.

Reméljük ezúttal Cage megtalálta az igazit és sok boldogságot kívánunk nekik!

Szerző: MéziMcFly

A 12 legjobb Nicolas Cage film, amit mindenképpen látnod kell


Article Tags: · ·