FILMEZZUNK.HU

Vadonatúj előzetest kapott Zack Snyder zombifilmje!

1338

Vadonatúj előzetest kapott Zack Snyder zombifilmje!

Mire jó a pénz a zombiapokalipszis közepén? – kérdezhetnétek, de erre már a Peninsula című dél-koreai zombifilm is megadta a választ: amennyiben a zombiroham csak egy elzárt területet érint, akkor azon túl még van érteke a bankóknak. Márpedig A halottak hadserege című zombis akciófilmben egyelőre csak Las Vegast érinti az élőhalott-kitörés, és ebben egy rakat zsoldos meglátja a gyors meggazdagodás lehetőségét: gyerünk a karanténzónába be és marjuk fel az őrizetlenül hagyott dohányt!

Dave Bautista vezeti majd a brancsot, és a színészgárdában leginkább “honnan ismerős ez a csávó?” arcok tűnnek majd fel (például Hiroyuki Sanada, akit legközelebb Scorpionként láthatunk a Mortal Kombatban vagy Theo Rossi, aki a Kemény motorosokban keverte a sz*rt, hogy aztán a Luke Cage-ben is kavargassa kicsit). Jelen esetben talán nem is a szereposztás a lényeg, hanem az író-rendező személye, Zack Snyder, aki a kitűnő A holtak hajnala után most először tér vissza a zombis műfajhoz.

Nos, a besorolás már megérkezett a filmhez (R-kategória erőszak, gore, nyelvezet és meztelenkedés miatt), és az így elvárható durvulásból a film első előzetese is kiadós ízelítőt ad. A bemutató 2021. május 21-én lesz, úgyhogy már olyan sokat nem is kell vágni a centit.

17 film a legsokkolóbb járványokról

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · · ·