FILMEZZUNK.HU
Shazam! (2019) - Előzetes

A Shazam! 2-ben Helen Mirren mellett más főgonosszal is meg kell küzdeni

706

A Shazam! 2-ben Helen Mirren mellett más főgonosszal is meg kell küzdeni

A 2019-es Shazam! pozitív reakciója után nem volt kérdéses, hogy berendelik a film folytatását, ami a Shazam! Fury Of The Gods címet kapta. A film rendezője csakúgy, mint az első résznél David F. Sandberg  (Amikor kialszik a fény, Annabelle 2) lesz. A múlt hónapban megjelent cikkünkben olvashattátok, hogy a várva várt Shazam! 2 részéhez csatlakozni fog az Oscar-díjas Helen Mirren, aki a filmben a főgonoszt, Hesperat fogja alakítani. Ám kiderült, hogy több főgonosszal is szembe kell majd néznie főhősünknek. A napokban rántották le a leplet, hogy Helen mellett más főgonosz is belép a buliba, méghozzá Lucy Liu személyében, aki Kalypso karakterét fogja eljátszani. Az ázsiai-amerikai színésznőt többek között a Kill Billből, a Charlie angyalaiból és a Sherlock és Watson  című sorozatból ismerhetitek.

Lucy Liu

Természetesen visszatér a két tinédzser srácot alakító Jack Dylan Grazer (Freddy Freeman) és Adam Brody (Super Hero Freddy), illetve a szuperképességekre szert tevő címszereplő  átalakult énjét játszó Zachary Levi (Shazam) is. A film érdekessége, hogy ezúttal nem a képregény egyik történetét dolgozzák fel, hanem külön a filmhez írnak egy teljesen új sztorit, így egyelőre a karakterekről nem lehet tudni többet, minthogy mindkét eddigi bejelentett színésznő Atlas isten egy-egy lányát fogja majd alakítani.

Felmerül egy kérdés, miszerint főhősünk mikor csap majd össze egy másik ikonikus ellenlábasával, Black Adammal, akit Dwayne “The Rock” Johnson alakít és aki külön filmet kap majd várhatóan 2022-ben. Ugyanakkor várhatóan egy ponton össze fog érni majd a két történet, de hogy pontosan hogyan, azt még nem árulták el. Eredetileg ugyanis tervben volt, hogy már az első film főgonosza is Black Adam legyen. Egyelőre nem tudni, hogy mikor kezdődik a forgatás, de a premiert 2023. június 2-án tervezik bemutatni.

Szerző: MéziMcFly

Így néznek ki kedvenc rajzfilmjeink a világ más országaiban


Article Tags: · ·