FILMEZZUNK.HU

Thor 4: Valkűr lesz az MCU első nyíltan LMBTQ karaktere

17454

Thor 4: Valkűr lesz az MCU első nyíltan LMBTQ karaktere

A Marvel filmes univerzum hamarosan (reméljük mihamarabb…) a negyedik fázisba lép, amelynek egyik darabja a Thor: Szerelem és mennydörgés lesz. Az már egy ideje hivatalos, hogy az új Thor filmet ismét Taika Waititi rendezi majd, és hogy Chris Hemsworth mellett újra szerepet kap majd a filmben Tessa Thompson.

Thor 4: Valkűr lesz az MCU első nyíltan LGBTQ karaktere

Thomson nem olyan régen pedig azt is elárulta, hogy a folytatásban a rajongók sokkal jobban megismerhetik az általa alakított Valkűr személyesebb oldalát. A színésznő elmondta, hogy a karakterről már a Ragnarökkben kiderült volna, hogy biszexuális, végül az erre utaló jelenet nem került be a film végső változatába. A hírt maga a Marvel elnöke, Kevin Feige is megerősítette:

„Hogy milyen hatással is lesz ez majd a teljes történetre, az valószínűleg a többi filmen is megmutatkozik majd, nem csupán a Thor 4-en” – mondta Feige.

Bár egyelőre nincsenek megerősített információk a film szinopszisával kapcsolatban, annyi bizonyos, hogy a Thor 4. része, a Szerelem és mennydörgés 2022. május 5-én érkezik majd a mozikba, ha maradnak az eredeti tervek szerint.

15 színész, akik több szerepet is játszottak ugyanabban a filmben, és erről eddig fogalmunk sem volt

(Forrás: mafab.hu)


Article Tags: · · · · · ·