FILMEZZUNK.HU
Kiderült, hogy kit fog alakítani Russell Crowe a Thor 4-ben!

Kiderült, hogy kit fog alakítani Russell Crowe a Thor 4-ben!

1232

Kiderült, hogy kit fog alakítani Russell Crowe a Thor 4-ben!

Russell Crowe Oscar-, Golden Globe- és BAFTA-díjas színész is csatlakozik a Marvel moziverzumhoz. Az infó a szemfüles rajongóknak köszönhető, akik rendszeresen látták a színészt a stábbal együtt. A Marvel így megerősítette, hogy Russel is erősíteni fogja a Thor 4 csapatát. Azt egyelőre nem közölték, hogy a sztár csak egy rövid cameo erejéig lesz látható, vagy hosszabb szerepre is leszerződött. Russel most nem kisebb szerepben lesz látható, mint maga az isten, ugyanis Ő fogja eljátszani  Zeuszt, a görög istent. Senkit ne tévesszen meg az a furcsaság, hogy Thor az északi mitológiából származik. Ám fontos megjegyezni, hogy Zeusz filmbeli feltűnése azért is kiemelkedő, mivel az isten a képregényekben már évtizedek óta jelen van, de még egyetlen Marvel-filmben sem láthattuk. Egészen mostanáig.

BRÉKING: Russell Crowe is csatlakozik a Marvel Moziverzumához!

Spoiler: Korábbi hírek szerint a filmben a másik főgonoszt Christian Bale fogja alakítani, aki Gorr karakterét fogja játszani. Gorr-ról egyelőre annyit lehet tudni, hogy istengyilkos lesz, így nem lesz nehéz összerakni, kit is fog megölni…

A folytatásra visszatér a Thor: Ragnarok író-rendezője, az Oscar-díjas Taika Waititi, ahogy Chris Hemsworth és Tessa Thompson is.  Emellett pedig a film tele lesz világsztárokkal, akik garantáltan színesebbé fogják tenni a már várva várt alkotást. A franchise-hoz visszatér Natali Portman is, így  gyakorlatilag ő lesz az új Thor. Továbbá szerepet kapott Christian Bale , Chris Pratt, Matt Damon és Sam Neill is. A Thor 4. része, a Szerelem és mennydörgés a tervek szerint 2022. május 5-én érkezik majd a mozikba.

Szerző: MéziMcFly

Te jó ég! A felismerhetetlenségig megváltozott Christian Bale


Article Tags: · ·