FILMEZZUNK.HU
Magyarországon forgat Kevin Hart

Magyarországon forgat Kevin Hart

2322

Magyarországon forgat Kevin Hart

Megkezdődött a Borderlands című amerikai sci-fi akcióvígjáték budapesti forgatása olyan sztárokkal, mint Jamie Lee Curtis vagy Kevin Hart. Három napja megérkezett Magyarországra Jamie Lee Cutis (Nem férek a bőrödbe, Halloween). A filmet Eli Roth rendezi, aki színészként felbukkant többek között a Becstelen brigantyk című filmben, vagy saját rendezésű Kabinláz című filmjében. Rendezőként pedig ő készítette a Motel-trilógiát, Bruce Willis főszereplésével készült Bosszúvágy-at, vagy Keanu Reeves főszereplésével készült Kopp-kopp-ot.  Most pedig tiszteletét tette Budapesten a film másik főszereplője is, Kevin Hart. Kevin sokunk kedvence. A kis pattogós nagypofájú színészt, többek között vígjátékokban láthattunk, mint a Pofázunk és végünk, Központi hírszerzés, Jumanji, Esti iskola vagy a Halálos iramban: Hobbs és Shaw. A színész Instagramján tette közzé fotóját, amin éppen a Parlament könyékén kocogott. Így kis szerencsével mi is találkozhatunk Kevinnel.

Magyarországon forgat Kevin Hart

Ezenfelül megosztott egy képet, amikor leugrott edzeni egy helyi edzőterembe, de posztolt egy képet a filmben szereplő Jamie Lee Curtis, Ariana Greenblatt, Florian Munteanu társaságában, miközben a rendező, Eli Roth is háttérben mosolyog. Hart bejelölte a stábtagokat erősítő Jack Blacket is, de egyelőre nincs információ arról, hogy ő mikor érkezik hazánkba.

A film további szereplői: Jack Black (Rocksuli, Libabőr, Jumanji: A következő szint), Cate Blanchett (Thor: Ragnarök), Ariana Greenblatt (Szerelem és szörnyek), Haley Bennett (Nyelés), Janina Gavankar (A visszaút), Edgar Ramirez (Holtpont)  és Florian Munteanu (Creed II.). A Borderlands film amúgy lazán kapcsolódik majd a hasonló nevű videojátékhoz, a történet szerint egy törvényen kívüli titokzatos karakter, Lilith visszatér a Pandora nevű bolygóra, ahol egy Atlas nevű férfi felbérli, hogy találja meg az eltűnt kislányát. Lilith a csapatával együtt banditákon és szörnyeken át harcol majd a küldetés teljesítéséért.

Szerző: MéziMcFly

10+ hírességek beceneve, amelyeket a legnagyobb rajongók sem tudhatnak


Article Tags: · · ·