FILMEZZUNK.HU
Christopher Walken, aki imádja a macskákat

Christopher Walken, aki imádja a macskákat

890

Christopher Walken, aki imádja a macskákat

A 78 éves Christopher Walken több, mint 50 éve él boldog házasságban feleségével, Georgianne Walkennel, akivel ezalatt az idő alatt nem született gyerekük. Egy interjúban feltett kérdésre, miszerint lehetséges lett volna egy ilyen karriert elérnie akkor is, ha születnek gyerekei, Walken egyértelmű nemmel válaszolt. “Egyértelműen nem. Biztos vagyok benne, hogy sok olyan kölyök, akit fiatalként ismertem, ugyanúgy a showbizniszben végezte volna, mint én, de időközben gyerekeik születtek, így valami megbízhatóbb dologba kellett belevágniuk. Én nem így tettem, így “megtehettem”, hogy voltak időszakok, amikor nem volt munkám. Igazán konzervatív életem van. Már több, mint ötven éve házas vagyok, nincsenek hobbijaim, vagy gyerekeim. Az utazás sem igazán érdekel és soha nem éltem nagy társadalmi életet. Általában otthon vagyok, kivéve ha dolgozom. Ebben az értelemben elég átlagos fickó vagyok” – mondta.

Christopher Walken, aki imádja a macskákat

Ám a gyermek utáni űrt az állatok teljesen kitöltik Nála, ugyanis a színész valóságos macskabolond és imádja Popcorn nevű  bársonytalpú szőrgombócát. Christopher Popcornban a farkát imádja a legjobban. Walken elmondása szerint azért, mert egyszerűen csodálatos, hogy mennyi mindenre képes, mennyi mindent tud kifejezni a farkával amikor örül, vagy amikor dühös.

A színész egy interjúban azt is elmondta, hogy utálja az állatkerteket, egyszerűen szörnyű helynek tartja őket. Persze az állatokat imádja, főleg a macskákat, akikért rajong. A 2001-ben megjelent macskák tartásáról szóló tippeket tartalmazó könyv, a KISS Guide to Cat Care-nek például ő írta az előszavát. Walken régen oroszlánidomárként is dolgozott.

Érdekesség, hogy Christopher több filmjében is szerepelt macskákkal, legutóbb 2016-ban a Kilenc élet című családi vígjátékban, ott Walken Felix Grantet alakította, melyben Felixnek volt egy kisállatboltja és ezenfelül még híres macskasuttogó is volt. A színész így a filmvásznon is megmutathatta milyen macskabolond csakúgy, mint az életben.

Szerző: MéziMcFly

10 színész, aki az életét kockáztatta egy szerep kedvéért


Article Tags: · · ·