FILMEZZUNK.HU
Joker (2019) - kritika

Most már biztos: az eredeti rendezővel jön a Joker folytatása!

2635

Most már biztos: az eredeti rendezővel jön a Joker folytatása!

Szépen lassan egyre több pletyka és híresztelés érkezik arról, hogy a Warner tényleg el akarja készíteni a Joker 2-t, vagy legyen bármi is majd a címe a 2019-es rendhagyó, egyúttal sikert sikerre halmozó DC mozifilm folytatásának. A The Hollywood Reporter értesülései szerint pedig már azt is tudni lehet, ki fogja írni az új filmet. Nem kell izgulniuk az első rész hűséges rajongóinak, ugyanis a jelek szerint a folytatáson is Todd Phillips dolgozhat, aki már el is kezdte papírra vetni a forgatókönyvet.

Joker (2019) - kritika

Az egyelőre nem tudni, hogy Joaquin Phoenix visszatér-e Arthur Fleck / Joker szerepében, de nélküle mondjuk nem sok értelme lenne folytatni a sztorit. Phoenixre nem jellemző, hogy több filmre szóló, hosszabb szerződéseket ír alá, és nem is igazán szokott szerepelni folytatásokban, de azt már korábban jelezte, hogy szívesen dolgozna együtt újra Phillipsszel, ha az író/rendezőnek van még mesélnivalója, akkor ő készséggel áll rendelkezésére.

Phillips egyébként már a Joker bemutatójának idején is azt mondta, hogy elképzelhető a folytatás, de csak akkor, ha a Warner ad neki elég időt arra, hogy kitalálja, merre lehetne továbbvezetni a történetet. Úgy fest a helyzet, hogy megkapta a számára szükséges időt.

12 híres színész, akik szuperül énekelnek

(via gamestar.hu)


Article Tags: · · ·