FILMEZZUNK.HU
Biztossá vált, jön a Szex és New York folytatása!

Biztossá vált, jön a Szex és New York folytatása!

1918

Biztossá vált, jön a Szex és New York folytatása!

Mégis jöhet a Szex és New York harmadik filmje! A második film óta többször kaptak szárnyra pletykák, hogy érkezik folytatás, vagy sem, lesz-e harmadik része a filmnek, vagy a rajongók örökre elbúcsúzhatnak Carrie Bradshaw és barátnői történetétől, majd 2021. január 11-én Sarah Jessica Parker saját Instagram-oldalán egy teaser videóval oszlatta el a kételyeket.

Szex és New York - A film (Sex and the City: The Movie, 2008)

A derült égből villámcsapásként érkező videó hamar felkavarta a rajongókat, egy nap alatt több mint egymillióan kedvelték a színésznő posztját. Viszont szinte azonnal elindultak a találgatások, hogy vajon kik azok a szereplők, akik visszatérnek a képernyőkre.nthia, aki hozzátette, hogy azt is sokaktól hallotta, hogy egy színesbőrű színésznő is eljátszhatná a szerepet, ami szerinte csodálatos lenne. A videót nemcsak a Carrie-t alakító Sarah Jessica Parker osztotta meg, hanem a Mirandát játszó Cynthia Nixon és a Charlotte-ot megformáló Kristin Davis is. Ezzel egy időben két dolog vált egyértelművé. A három lány elvállalta a felkérést, azonban a negyedik nem.

Azon sokan nem lepődtek meg, hogy a négy karakter közül Kim Cattrall nem bújik többé Samantha szerepébe, a színésznők közötti elmérgesedett viszonyról évek óta hangos volt a sajtó. Sarah Jessica Parker posztja alatt a legtöbb komment pozitív, viszont rengetegen írták le félelmeiket a folytatással kapcsolatban, mert Samantha nélkül sokan nem tudják elképzelni a történetet. Az alkotók nem árulták el, hogyan fogják kiírni a szabad szellemű nő karakterét a sorozatból, de Casey Bloys, az HBO Max egyik vezetője megnyugtatta a rajongókat, hogy Samantha nem fog meghalni.

Mégis elkészülhet a Szex és New York 3!

Arról, hogy milyen történetszálra fűzik fel a három barátnő kalandjait, nem sokat tudni. A készítők azt ígérték, meg fogják mutatni az ötvenes nők gondjait és boldogságát, alkalmazkodva az új korszakokhoz. Annyit még elárultak, hogy a Covid-vírust is ábrázolni fogják valamilyen formában, hiszen része az életünknek, és egy világjárvány nyilván a forgatásra is hatással van.

A Szex és New York az HBO Maxon fog debütálni, várhatóan tíz – az eredeti szériához hasonlóan – félórás résszel. A forgatásokat a közeljövőben szeretnék kezdeni, így év végén vagy jövő év elején kerülhet a platformra, de hivatalosan még nem jelentették be a premier dátumát.

20 világsztár, aki megfogadta, hogy hatalmas családot fog alapítani

(via Blikk.hu)


Article Tags: · · ·