FILMEZZUNK.HU
Előzetest kapott a Félelem utcája, a Netflix nem mindennapi horrortrilógiája

Előzetest kapott a Félelem utcája, a Netflix nem mindennapi horrortrilógiája

1503

Előzetest kapott a Félelem utcája, a Netflix nem mindennapi horrortrilógiája

A Netflix új dobásra készül, méghozzá teljes titokban. A napokban viszont kiderült, hogy mire készül a mostanában igencsak felkapott csatorna. Kiszivárgott ugyanis, hogy titokban leforgattak egy egész horrortrilógiát.  A vadonatúj filmtrilógiaként beharangozott minisorozatot három, egymást követő héten mutatják be, heti egy résszel, amihez most kijött a feliratos előzetes.

Az R.L. Stine ifjúsági regénysorozatán alapuló adaptáció kicsit véresebbre sikeredett mint tervezték, ezért R-kategóriás besorolást kapott. Ezzel pedig méginkább kíváncsiak vagyunk, hogy mivel fogják sokkolni a horrorrajongókat. R. L. Stine-t a gyerekirodalom királyának tartják, elsősorban a több száz, általa jegyzett horrortörténet miatt, melyek közül kiemelkedik a Libabőr és az a Fear Street is, amelyet a Netflix új filmtrilógiája dolgoz majd fel. Az eredeti könyvszériában a gonosz erői rendkívül változatos módjait találták meg annak, hogy a főhősöket rémisztgessék, előfordultak szellemek és egyéb természetfeletti jelenségek, de voltak olyan kötetek is, amelyekben hétköznapi gyilkos garázdálkodott. 2010-ig több mint 80 millió példányt adtak el a Fear Street-szériából, mely a fiatal felnőtteknek szóló irodalom egyik ősatyjának számít.

A történet három különböző időben fog játszódni. A Fear Street címre keresztelt széria érdekessége lesz, hogy visszafele fogunk haladni az időben. A leírás szerint a 90-es években járunk, ahol néhány tinédzser rájön, hogy Shadyside-ban, a kisvárosban, ahol élnek, generációk óta kísért a gonosz, mely őket nézte ki következő áldozatainak. Miután a tini csapat felfedez valami kísértetiesen rosszat, elszabadul a pokol.

A filmsorozat 1994-ben játszódó első része július 2-án kerül képernyőre, az 1978-ba kalauzoló második felvonás július 9-én, a trilógia záró darabja pedig július 16-án érkezik, mely 1666-ot és a tragikus kezdeteket mutatja be. Mindhárom részt az a Leigh Janiak rendezi, aki korábban a Sikoly tévésorozaton és a Nászút című amerikai horrorfilmen is dolgozott.

Szerző: MéziMcFly

12 horror film, amiket valós események ihlettek


Article Tags: · ·