FILMEZZUNK.HU
Sorozat készül az igaz történeten alapuló Dr. Halálból, melyhez előzetes is érkezett

Sorozat készül az igaz történeten alapuló Dr. Halálból, melyhez előzetes is érkezett

1287

Sorozat készül az igaz történeten alapuló Dr. Halálból, melyhez előzetes is érkezett

A Dr. Halál című filmet még 2010-ben mutatták be a nézőknek, melyben Dr. Jack Kevorkian patológust a bulvársajtó Dr. Halálként emlegeti. Az orvos az után került reflektorfénybe, hogy Minderre a “kegyes halál”, az eutanázia körüli vita késztette, melynek lényege, hogy aki halálos betegségben vagy csillapíthatatlan fájdalomtól szenved, annak joga van-e a sorsa felől dönteni. Kevorkian mintegy másfélszáz esetben segédkezett a “kegyes halál” elkövetésében. Emiatt bíróság elé állították, és 1999-ben 25 év börtönre ítélték, gyilkosságban való segédkezésért. 2007-ben kapott kegyelmet. A film főszereplője Al Pacino volt.

Most pedig sorozat készül Dr. Halál történetből, amiben a gyilkos sebész 31 betegét bénította és nyomorította meg, további kettőt pedig meghalt a kezei alatt. 2011 és 2013 között, vagyis alig két év alatt Dr. Christopher Duntsch a fiatal, karizmatikus és nagy jövő előtt álló sebész, más néven Dr. Halál 38 beteget műtött Dallas területén. A műtétek következményeként 31 betege megbénult vagy súlyosan megsebesült, kettő pedig meghalt. Ez nem egy Robin Cook regény sztorija, a sorozat igaz történeten alapul.

A legjobb orvosi iskolákba járó, kutatólaboratóriumi gyakorlatokat végzett Dr. Christopher Duntsch elkezdte a praxisát, majd igazi ámokfutásba kezdett, a bizonyítékok alapján drogfüggősége és túlzott önbizalma miatt. A férfi betegei iszonyatos fájdalmakkal ébredtek a gyakran rutinműtétet követően – már aki túlélte azt.

Duntsch, vagy ahol elnevezték Dr. Halál történetéből készült sorozat főszereplője A rejtély sorozatból és A viszonyból is ismert Joshua Jackson lesz, ő fogja alakítani a szociopatának tűnő sebészt. Jackson mellett Alec Baldwin, Christian Slater, Grace Gummer és Annasophia Robb is feltűnik a sorozatban, ők az orvos ámokfutását megállítani igyekvő kollégákat illetve hivatalnokokat alakítják majd. A sorozat július 15-én érkezik hazánkba.

Szerző: MéziMcFly

15 sztárcsemete, akik félelmetesen hasonlítanak a szüleikre


Article Tags: ·