FILMEZZUNK.HU
Scott Adkins

A Vitathatatlan filmek Boykája is csatlakozhat a John Wick 4 stábjához

2475

A Vitathatatlan filmek Boykája is csatlakozhat a John Wick 4 stábjához

Az angol származású Scott Adkins, akit többek közt a Vitathatatlan-filmekből, illetve a Doctor Strange első részéből is ismerhetünk, szerepet kaphat a John Wick-franchise legújabb részében. A Deadline értesülései szerint még nincs eldöntve, hogy egyáltalán szerepelhet-e a színész, viszont, ha zöld utat kap egy bizonyos karakter, akkor a készítők mindenképp Scott Adkins-szel képzelik el.

Scott Adkins

Adkins számára nem jelent gondot a látványos harcművészeti jelenetek forgatása, hisz tízévesen megismerkedett a Judo-val, majd tizenhét éves korában már a kick-boksz felé vette az irányt. Jelen állás szerint a színész egészen illusztris társaság tagja lehet, hiszen Hiroyuki Sanada (Mortal Kombat 2021), Donnie Yen (Mulan, Zsivány Egyes), Shamier Anderson (Ébrenlét), Rina Sawayama, Bill Skarsgård (Az), Laurence Fishburne (Mátrix, John Wick 3), Ian McShane (Amerika Istenei, John Wick), is benne lesz a filmben, természetesen Keanu Reeves (John Wick, Mátrix) mellett.

A John Wick 4-et még 2019 májusában jelentették be, idén pedig, vagyis 2021-ben már szerették volna bemutatni, de a koronavírus miatt nem volt lehetőségük, ráadásul Keanu Reevest még a Mátrix 4 elhúzódó munkálatai is akadályozták, hogy időben elkezdje a Lionsgate produkcióját. A film 2022. május 27-én érkezik a mozikba.

Keanu Reeves 30 szívből jövő tanácsa az élethez

(Via acinemániás.com)


Article Tags: · · · ·