FILMEZZUNK.HU
Vasember visszatér - megérkezett a Marvel féle What If...? teljes előzetese

Vasember visszatér – megérkezett a Marvel féle What If…? teljes előzetese

2130

Vasember visszatér – megérkezett a Marvel féle What If…? teljes előzetese

A Marvel Studios még tavalyelőtt nyáron a San Diego-i Comic-Conon jelentette be a What if…? képregényen alapuló animációs rajzfilmet, ami a Marvel Moziverzum karakterek alternatív történeteit mutatja be, mint például hogy mi történt volna, ha 2012-ben a Bosszúállók-filmben Vasember nem esett volna vissza a Földre, hanem a Sakaaron köt ki, vagy Peggy ügynök lesz az új Steve Rogers, miközben az utóbbi Howard Stark egyik páncéljában aprítja az ellent, vagy T’Challa herceget elrabolják a Fosztogatók. Ezekre kapunk majd választ a hamarosan érkező új animációs sorozatból.

A stúdió most mutatta be a What if…? első teljes értékű előzetesét, amiben rögtön említést kaptak a néhány sorral feljebb felsorolt karakterek új szerepükben, ebben az alternatív valóságban, de talán az egyik legérdekesebb, amikor azt látjuk a videóban, hogy Doctor Strange magával harcol a sorozatban, de arra is kaptunk jelenetet, amikor a Titkos tanok mestere szembekerül A Figyelővel. Tekintettel arra, hogy a Marvel Moziverzum alkotásai mennyire egymásra építkeznek, nem kizárt, hogy ez utalás lehet a jövőre nézve, hogy A Figyelő hamarosan a filmvásznon, vagy valamelyik élőszereplős Disney+ sorozatban is beugorhat.

A Nagymestert megformáló Jeff Goldblum még tavaly ősszel szólta el magát véletlenül, hogy rajta kívül már Taika Waititi és Robert Downey Jr. is felmondta már a maga szinkronszövegét a sorozathoz, bár bizonyos értelemben Downey Jr. végzett Vasember szerepével, de ahogy láthattuk a videóban még egyszer biztosan magára ölti majd Vasember páncélját. Premier: 2021. augusztus 11.

Loki után szabadon: a Marvel hivatalosan is megerősítette, hogy számos LMBTQ karakterrel bővül a moziverzum

(Via Widescreen)


Article Tags: · · ·