FILMEZZUNK.HU
Döbbenetes siker a Fekete Özvegy, tömegben tódultak rá az emberek

Döbbenetes siker a Fekete Özvegy, tömegben tódultak rá az emberek

1671

Döbbenetes siker a Fekete Özvegy, tömegben tódultak rá az emberek

A múlt hétvégén megérkezett a hazai mozikba a Fekete Özvegy, amelyre csaknem másfél évet kellett várniuk a rajongóknak, így mondani se kell, hogy a legújabb Marvel film elképesztő számokat produkált a bevételeket tekintve.

Kritika: Fekete Özvegy (Black Widow, 2021)

Cate Shortland rendezése úgy tűnik beváltotta a hozzáfűzött reményeket, az MCU negyedik fázisát nyitó Fekete Özvegy ugyanis közel 80 millió dolláros bevételt hozott a kasszáknál. Ahogy arról korábban már szó volt, a stúdió a mozipremier mellett a Disney+ műsorkínálatában is elérhetővé tette a produkciót, így a legfrissebb jelentések szerint a film 60 millió dolláros bevétellel büszkélkedhet a Disney Plus Premier Access platformon.

A Disney korábban a Szörnyella és a Raya és az utolsó sárkány megjelenéseket tette hasonló módon elérhetővé, bár a két produkció bevételeit egyelőre nem tette közzé a stúdió. Hamarosan debütál viszont a Dzsungeltúra, amely szintén elérhető lesz a Disney+ műsorkínálatában, illetve a szeptemberben megjelenő Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája is 45 napig vetítik a mozik mielőtt online elérhetővé válik.

Inkább kém, mint szuperhősfilm | Kritika: Fekete Özvegy (Black Widow, 2021)

(Via mafab.hu)


Article Tags: · ·