FILMEZZUNK.HU
Kitálalt James Gunn, A galaxis őrzői rendezője: Az egészsége is majdnem ráment a botrányos kirúgására

Kitálalt James Gunn, A galaxis őrzői rendezője: Az egészsége is majdnem ráment a botrányos kirúgására

1493

Kitálalt James Gunn, A galaxis őrzői rendezője: Az egészsége is majdnem ráment a botrányos kirúgására

Nagyjából három éve történt, hogy James Gunn karrierjében komoly törés következett be. A mindig is száraz humoráról ismert filmes réges régen meglehetősen tahó dolgokat posztolt a Twitteren, az internet meg ugyebár nem felejt, szóval sok-sok évvel később előkerültek azok a szerencsétlen kiírások. Ez pedig annyi fekete ponttal ért fel az őt alkalmazó Disney-nél, hogy köszönték szépen, nem kértek többet belőle, szóval nagyon úgy nézett ki, hogy más rendezheti meg majd A galaxis őrzői harmadik részét.

BRÉKING: Sylvester Stallone is benne lesz az új Öngyilkos osztagban

Gunn rajongói azonban kiálltak mellette, másrészről pedig nem minden stúdiónál álltak így a rendezőhöz, aki a tweetek írása óta eltelt időszakban számtalanszor bizonyította, hogy valójában nagyon is rendes ember. Mindenesetre a Disney-től (és így a Marvel Studiostől is) mennie kellett, a Warnernél pedig megragadták az alkalmat, és munkát ajánlottak neki. Ennek az ajánlatnak érik be most augusztusban a gyümölcse Az Öngyilkos Osztaggal. Gunn nemrégiben elárulta, hogy ez a DC-s ajánlat a lehető legjobbkor jött a számára, mert nagyon mélyen volt már lelkileg attól, ami történt vele:

“Elképesztő, hogy hol tartok az életemben most, figyelembe véve, hogy majdnem pontosan három évvel ezelőtt hol tartottam… Lehet, hogy hülyén fog hangzani, de hálát adok Istennek mindazokért a dolgokért, amiken keresztülmentem, mert nagyon nagy szükségem volt erre a filmre. Muszáj volt elmesélnem egy történetet. Muszáj volt találkoznom az emberekkel, akikkel találkoztam ennek a filmnek a forgatása közben.”

– mondta a zseniális rendező, majd folytatta:

“Egyszerűen szükségem volt erre a filmre. Szükségem volt arra, hogy kitörjek onnan, ahol voltam, mert nem mondanám, hogy annak idején túlzottan egészséges lettem volna. Olyan dolgok vonták el a figyelmemet, amik nem jelentettek túl sokat a számomra. Ezzel a lehetőséggel visszatérhettem ahhoz a színtiszta kreatív szellemiséghez, ami miatt egyáltalán elkezdtem filmezni. Azt hiszem, hogy egy időben kicsit megfeledkeztem róla…”

Gunn tehát egyfelől hálás azért, hogy kapott egy pofont az élettől, mert egy kicsit felrázta, és visszaterelte ahhoz a mentalitáshoz, amiért egyáltalán beleszeretett a filmkészítésbe. A sztori vége pedig jobban nem is végződhetett volna, hiszen Az Öngyilkos Osztag után visszatér a Marvel Studioshoz, és mégiscsak ő rendezi meg A galaxis őrzői harmadik részét…

A galaxis őrzői 3. után Draxot alakító Dave Bautista a meztelen felsőtestű jelenetei miatt kilép az MCU-ból

(Via IGN Magyarország)


Article Tags: · ·