FILMEZZUNK.HU
Tomb Raider (2018) - Előzetes

Alicia Vikander főszereplésével jöhet a Tomb Raider 2!

1660

Alicia Vikander főszereplésével jöhet a Tomb Raider 2!

Szerintünk átlagos volt 2018-as Tomb Raider, és a mozikasszáknál sem aratott kirobbanó sikert: Amerikában mindössze 58 millió dollárt hozott össze a 94 millióból forgatott videójáték-adaptáció, bár ezen tudott némileg szépíteni a világ más pontjain elért 216 milliós bevétellel. Az MGM és a Warner Bros. 2019-ben úgy döntött, hogy jöhet a folytatás Alicia Vikanderrel, és a premier időpontját 2021. március 19-re tűzték ki. A világjárvány azonban sok produkcióhoz hasonlóan a Tomb Raider 2. munkálatait is befagyasztotta, és bizonytalan időre elhalasztották a projektet.

Tomb Raider (2018) - Előzetes

A Lara Croftot alakító Oscar-díjas színésznő tavaly beszélt arról, hogy ugyan a járvány hátráltatja az alkotókat, de nagyon reméli, hogy idén már el tudják kezdeni a forgatásokat. Úgy tűnik azonban, hogy a Tomb Raider 2. munkálatai a járványügyi intézkedések enyhülése után sem kezdődtek el, és eközben a rendezői székben is változás történt: eredetileg Ben Wheatley-vel (Kereszttűz) készült volt a folytatás, őt azonban a Lovecraft Country alkotója, Misha Green váltotta januárban, és Green írja a forgatókönyvet is.

Vikandert az amerikai mozinézők legközelebb a The Green Lightban láthatják majd, és erről a filmről beszélt a színésznő a Collidernek, amikor a riporter megkérdezte tőle, hogy mi újság a Tomb Raider 2. háza táján. Elmondta, hogy még mindig bízik abban, hogy elkészül a film, de már korántsem olyan biztos benne.

“A COVID előtt azt mondtam volna, hogy igen [elkészül]. Most azt hiszem, hogy még mindig elkészülhet. Nem kapott zöld utat, de a forgatókönyvön még dolgoznak, és szerintem mindenki izgatott, én pedig szívesen eljátszanám újra Larát.”

Vikander azt is elárulta, hogy még egyáltalán nem látta Misha Green készülő forgatókönyvét, de nagyon izgatottan várja, hogy beleolvashasson a szkriptbe.

10 meglepő érdekesség, amit nem tudtál Alicia Vikander-ről

(via gamekapocs.hu)


Article Tags: · · ·