FILMEZZUNK.HU
Robert Downey Jr.-t regényből készült sorozatban láthatjuk viszont

Robert Downey Jr.-t regényből készült sorozatban láthatjuk viszont

694

Robert Downey Jr.-t regényből készült sorozatban láthatjuk viszont

Miután Robert Downey Jr. Vasember jelmezét egy időre szögreakasztotta, a színész nem pihen és máris egy új projektbe vágta a fejszéjét. Közös filmet készít ugyanis az Oldboy rendezőjével Park Chan-wook-al. Az HBO berendelte Viet Thanh Nguyen Pulitzer-díjas regényének sorozatadaptációját, amely az Eufóriához hasonlóan az A24 gyártásában készül. A magyarul is megjelent regény egyszerre kémthriller és szatíra egy félig francia, félig vietnámi kommunista kémről, aki a vietnámi háború után az Egyesült Államokban keres menedéket.

Robert Downey Jr. és Park Chan-wook

A leírás szerint A szimpatizáns „Graham Greene-t idéző lenyűgöző prózája mély együttérzéssel beszél a háború embertelenségéről és a hazájuktól elszakadt bevándorlók identitásválságáról, ugyanakkor megsemmisítő humorral tárja fel Kelet és Nyugat ambivalens kapcsolatát.”

Érdekessége, hogy Downey Jr. nemcsak főszereplője lesz a sorozatnak, hanem egyszerre több szerepet is magára fog ölteni. Belső források szerint Downey-t az vonzotta a projekthez az izgalmas sztori mellett, hogy meg tudja benne mutatni a színészi sokoldalúságát, ami egyszerre több karakter felöltését jelenti. A szériában ugyanis látható lesz, mint kongresszusi képviselő, CIA-ügynök és többek közt egy hollywoodi rendező bőrébe is belebújik. Kíváncsian várjuk, hogy Robert hogyan fogja alakítani a többszereplős karaktereket, de a Vasember széria után biztos, hogy nem fog csalódást okozni.

Szerző: MéziMcFly

8 sztár, akiknek már meggyűlt a baja a hatóságokkal


Article Tags: · ·