FILMEZZUNK.HU
Izmosodik az Indiana Jones 5 stábja: Antonio Banderas is szerepet kapott

Izmosodik az Indiana Jones 5 stábja: Antonio Banderas is szerepet kapott

1048

Izmosodik az Indiana Jones 5 stábja: Antonio Banderas is szerepet kapott

Antonio Banderas ezúttal kalandfilmbe vágta a fejszéjét, ami nem kisebb film, mint az Indiana Jones. Indiana Jones karakterét George Lucas alkotta meg az 1930-as évekbeli kalandhősök mintájára. Indiana Jones először az 1981-es Az elveszett frigyláda fosztogatói című filmben szerepelt, amit két folytatása, az Indiana Jones és a végzet temploma és az Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag követett 1984-ben és 1989-ben. 1992 és 1996 között sugározták a fiatalkorát bemutató Az ifjú Indiana Jones kalandjai elnevezésű sorozatot. A negyedik, 2008-as film az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága. Mind a négy rész főszereplője a ma 79 éves Harrison Ford. Most pedig elérkeztünk a film ötödik részéhez.

A szereplőgárda már most olyan nagy nevekből áll, mint Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Shaunette Renée Wilson és Thomas Kretschmann. Az Oscar-díjra jelölt spanyol színész ezen csapathoz csatlakozott az elmúlt napokban. A forgatások idén júniusban kezdődtek meg, melynek helyszínéül most Londonra esett a választás. A kalandfilmet James Mangold (Logan – Farkas) rendezi. Érdekesség és fontos részlet, hogy a sorozat első négy részét jegyző Steven Spielberg is részt vesz a projektben, amelynek munkálatait producerként is segíti. A 89 éves John Williams, aki Az elveszett frigyláda fosztogatóinak a zenéjét is szerezte, szintén közreműködik az ötödik részben.

Antoniot a nagyközönség legutóbb a Sokkal több mint testőr 2. című akcióvígjátékban láthatta Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson és Salma Hayek oldalán. A premiert 2022. júliusában tervezik bemutatni.

Szerző: MéziMcFly

A 18 legsármosabb színész, akikről nem is tudtad, hogy zsidó származásúak


Article Tags: · · · · · · · · ·