FILMEZZUNK.HU
Feláldozhatók 4: Jöhet a folytatás?

Sylvester Stallone megszólalt: nincs elfelejtve A feláldozhatók 4!

1589

Sylvester Stallone megszólalt: nincs elfelejtve A feláldozhatók 4!

2014-ben mutatták be a The Expendables, vagyis magyarul A feláldozhatók franchise legutóbbi, harmadik részét, amelyben Barney Ross (Sylvester Stallone) a Mel Gibson által megformált főgonosszal nézett szembe, a nagy összecsapásra pedig olyan veteránokat vitt magával, mint Antonio Banderas, Jason Statham, Wesley Snipes, Harrison Ford, Dolph Lundgren és Arnold Schwarzenegger.

Sylvester Stallone megszólalt: nincs elfelejtve A feláldozhatók 4!

Nagyjából azóta van tervben a negyedik rész, amivel egy időben Pierce Brosnant is kapcsolatba hozták, viszont továbbra sem jött össze, amiben kétségtelenül szerepet játszott Stallone sűrű naptárja és a tavalyi járványhelyzet is.

Idén áprilisban aztán Randy Couture-tól jött a biztató hír, hogy nagyban készül a második forgatókönyv és a stúdió még 2021-ben tervezi a forgatás elkezdését (a szóbeszéd szerint a rendezői székben újfent Patrick Hughes csücsülne), most pedig újabb fejlemény történt. Nem nagy, de a széria rajongói számára sokat jelenthet. Sylvester Stallone nemrég az Instagramon hozta nyilvánosságra, hogy milyen új, mintás aranygyűrűje lesz A feláldozhatók 4-ben, ami lényegében azt jelezheti, hogy hivatalosan is megkezdődött a folytatás pre-produkciós fázisa.

A közelmúltban ráadásul Stallone Schwarzeneggerrel is bandázott együtt, ami – tekintve, hogy milyen mókás közös pillanataik voltak az eddigi A feláldozhatók filmekben – ugyancsak benzin volt a rajongói vágyak tüzére. Ti kiket látnátok még szívesen a filmben az akciócsillagok közül? Esetleg Jackie Chant, netán Keanu Reeves-t vagy Liam Neesont? Talán Sigourney Weavert?

15 látványos kulisszafotó a Csillagok Háborúja filmek forgatásairól

(Via gamestar.hu)


Article Tags: · · · · · · · · · ·